Gazdálkodás és menedzsment szakon csak hétfőtől péntekig vannak órák?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez egyetemenként változó de hallottam olyat is ahol szombaton is volt óra…2021. szept. 12. 22:12
1/4 anonim válasza:
Az ilyen közgáz stb szakokon úgy hallottam, hogy ha ügyes az ember akkor húzós hét az abból áll, hogy hétfő, kedd és max szerda benn van.
2/4 anonim válasza:
Hétfőtől péntekig igen. Attól is függ hogy veszed fel az órákat de általában simán be lehet tenni 3-4 napra őket. Szombaton csak levelezőn van óra
3/4 anonim válasza:
Nappali tagozaton nagyon-nagyon ritka, hogy szombatra órát tegyenek be. Ilyen csak akkor szokott előfordulni kényszermegoldásként, ha valamelyik oktató egy másik egyetemről jár át óraadónak, vagy ha több szak közös előadásánál nem tudják a különböző csoportok órarendjét másképp összeegyeztetni, hiszen óraütközések elvileg a mintatanterv szerint haladók órarendjében nem lehetnek.
4/4 anonim válasza:
Mindennap kettő órám van, péntek kivételével, ott egy. Simán lehetett volna úgy tervezni az órarendet, hogy csütörtök, péntekem szabad legyen, de én inkább a tanárok alapján választottam. Ha ügyes vagy, akkor szerintem sima a szabad péntek egy pár félévig.
Elsőéves vagyok egyébként, nincs olyan sok órám (7kötelező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!