Iskolai hiányzások? hogy megy ez?
Szerintem ez sok mindenre választ ad. De azért, ha tudsz ne nagyon hiányozz többet már így érettségi előtt, mert pl. lehet elmondanak olyan dolgokat a vizsgáról amiről mindenki azt hiszi, hogy nem érdemes megemlíteni, de azért jó tudni.
Na, 2 hét különbséggel de ismét COVIDOS lettem.. :(
Ezennel biztosan ki fog gyűlni a 250 óra+, remélem nem lesz baj belőle ahogy írtátok..
12-es vagyok
Ha szerencsèd van és ezután nem hiányzol többet és lesz kb. 254 óra hiányzásod szerintem az még nem para.
Viszont ha még beteg leszel pl. 1 hetet akkor az már problémát jelenthet. De ha lemaradsz dolgozatokról, feleletekről, hisztizz, hogy te meg akarod írni pl. Az írásbeli feleletet (nálunk ezt a hiányzokkal soha nem pótoltatták). Jelentkezz felelésekkor, hogy te szeretnél. Minden jegyszerzési lehetőséget ragadj meg. Akkor nem hiszem, hogy lenne probléma. A végén simán lehet az is hogy hiányoztál 300 órát mégis több/ ugyanannyi jegyed van mint az osztály többségének, akkor nem hinném, hogy osztályozóra küldenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!