Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Iskolai hiányzások? hogy...

Iskolai hiányzások? hogy megy ez?

Figyelt kérdés
szóval, ha például meghaladom a 250 órát, és a tanórák 20%-át igazolt hiányzásokkal, akkor is csak akkor van osztályozó vizsga, ha nincs elég jegyem egy adott tantárgyból? Sajnos nagyon húzós ez a tanév a COVID miatt is, meg nagyon sokszor vagyok beteg is. A hátralévő 9-10 hetet ki kell húznom valahogy... (végzős vagyok)

2022. febr. 17. 17:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
az az osztályszintű hiányzás. ebből 190 óra az enyém
2022. febr. 17. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szerintem ez sok mindenre választ ad. De azért, ha tudsz ne nagyon hiányozz többet már így érettségi előtt, mert pl. lehet elmondanak olyan dolgokat a vizsgáról amiről mindenki azt hiszi, hogy nem érdemes megemlíteni, de azért jó tudni.

2022. febr. 18. 21:33
 13/16 A kérdező kommentje:

Na, 2 hét különbséggel de ismét COVIDOS lettem.. :(

Ezennel biztosan ki fog gyűlni a 250 óra+, remélem nem lesz baj belőle ahogy írtátok..

2022. márc. 2. 12:30
 14/16 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

Ha szerencsèd van és ezután nem hiányzol többet és lesz kb. 254 óra hiányzásod szerintem az még nem para.

Viszont ha még beteg leszel pl. 1 hetet akkor az már problémát jelenthet. De ha lemaradsz dolgozatokról, feleletekről, hisztizz, hogy te meg akarod írni pl. Az írásbeli feleletet (nálunk ezt a hiányzokkal soha nem pótoltatták). Jelentkezz felelésekkor, hogy te szeretnél. Minden jegyszerzési lehetőséget ragadj meg. Akkor nem hiszem, hogy lenne probléma. A végén simán lehet az is hogy hiányoztál 300 órát mégis több/ ugyanannyi jegyed van mint az osztály többségének, akkor nem hinném, hogy osztályozóra küldenek.

2022. márc. 2. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja és előző vagyok, én beszélnék erről az osztályfőnökömmel és minden tanárommal, hogy ez van, nem lógni akarsz, hanem egyszerűen szar az immunrendszered és pótolsz mindent, ahogy tudod, csak ne küldjenek osztályozóra. Így, ha megnyugtatnak, hogy nem lesz ilyen, akkor te se gyomorgörccsel fogsz otthon lenni a betegségeid alatt.
2022. márc. 2. 13:02
 16/16 A kérdező kommentje:
tudják, hogy nem lógok. velünk amúgy minden dolgozatot pótoltatnak..
2022. márc. 2. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!