Tehet ilyen kijelentést a Tanárnő?
Katasztrófa a helyesírásod kérdező.
Hogyan lehetsz szülő?
Alapvető dolog, hogy a szülő minta a gyermeke számára.
Gondolom még kommunikálni sem tudsz normálisan, így a gyermeked felé rossz mintaként szolgálva.
#2 elsőben nincsenek jegyek :)
Beszélj kultúrált hangom, a tanárral, és próbálj meg változtatni a dolgokon.
"Én nem is értem, hogy van valakinek idegrendszere ennyi hülyegyerekhez"
Mondjuk aki nem bír el a gyerekekkel, az meg ne menjen tanárnak
Egyébként az van, hogy a gyenge jellemű tanárokat a gyerekek kiválasztják és elkezdik "tesztelni". Sőt egyébként minél szigorúbb nevelést kap otthon a gyerek, annál rosszabban viselkedik az iskolában. De cska a gyenge jellemű tanárral. A szigorú/kedves/határozott tanárokkal olyan mint a kisangyal.
Szerintem mondd meg a tanárnőnek hogy elsősorban nem a gyerekeddel van probléma hanem vele, és javasolni fogod az igazgatónak hogy küldjék el egy továbbképzésre.
Egyébként lehet csak pénzt vár, nálunk egy új 200 ezres laptop karácsonyra megoldott minden problémát, azóta olyan kezesbárány a gyerekkel hogy már az a ciki. Előtte megalázta, volt h konkrétan felbújtotta az osztálytársait. Fenyegetésre természetesen az a reflex válasz, hogy ő közszereplő v mi a fakk, szóval kb ha a kezemet emelem rá akkor kb elvisz a TEK, szóval maradt a másik út. Rendőrt, tanárt, orvost, nem lehet meggyőzni erőszakkal, se szép szóval, a pénz viszont minden ajtót megnyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!