Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hány iskolát jelölt meg a...

Hány iskolát jelölt meg a gyereketek? Milyen iskolákat és hány ponttal?

Figyelt kérdés
Középiskolai továbbtanulás kapcsán kérdezem. Kíváncsiságból. És mert izgalmas hetek várnak még ránk. Én gyerekem 3 iskolát jelölt.

2022. febr. 14. 19:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, h 82 ponttal miért jelöltetek ennyi “mentőiskolát”? Nem túlzás a 4 közepes és 2 gyenge a lista végén? Ezzel nemcsak a közepes és gyenge iskolák szóbeli behívási ponthatárát emelitek fel?
2022. febr. 18. 18:28
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Még a pontszám előtt összeállítottuk a listát. Nem tartjuk túlzásnak, és sokkal kevésbé izgulós az egész eljárás, ha van két-három iskola, ahová biztosan bekerül. Mi nem kockáztattuk volna meg, hogy csak három sulit jelölünk. Egyébként nem számítottunk ilyen magas eredményre, a legoptimalistább pontszám is 77 pont volt, amire gondoltunk. A behívási ponthatár pedig a legtöbb helyen fix, a közepes és gyenge sulik mind 90 vagy 100 ponttól hívnak be. Az idei felvételi sokkal könnyebb volt, mint az eddigiek, szóval viszonylag sok jó pont született. Így ahol nem fix a ponthatár, ott valóban emelkedhet. De sokan kiesnek előlük, hiszen vannak, akik csak mentősulinak írták be az adott iskolát.
2022. febr. 18. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
7 szak, 5 suli,felvételi 64 pont. 3 erős, 4 közepes egy sz@r
2022. márc. 6. 20:38
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
91 pont: kettő erős gimnázium, egy közepes gimnázium és ennyi
2022. márc. 8. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Az én lányom 8 iskolát jelölt meg, ebből 6 gimnázium és 2 technikum. 77 pont lett a központija.
2022. márc. 11. 18:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem 4 iskolát ,7 szakot jelölt meg.A központi 68 pont lett.1 erős,2 közepes,1 gyenge iskolát jelölt meg.Az erősbe vették fel,a szóbeli jól sikerült.:)
2022. jún. 11. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!