Jelenléti tanítás alatt szabad a tanároknak classroomot használni?
Ha tanultál az előző alkalomra alapból, akkor holnap reggel is menni fog az a dolgozat.
Classroom-ot meg tedd vissza a gépedre. Még nincs vége a covid járványnak.
Alapvetően nem tiltja semmi, sőt ha okosok és ügyesek a tanárok, akkor élnek is a lehetőséggel.
Például nálunk egyetemen nagyon hálás dolog, hogy a moodle rendszert továbbra is használjuk, mert így egy helyen van minden anyag, lehet követni a tanmenetet, lehet rendszerezni a dolgokat, és nagy segítség, hogy nem kell mindent azonnal letölteni és eltenni. Plusz jópár tesztet, vagy gyakorló feladatsort is készítenek, ami szintén segíti a felkészülést. Szóval, ha jól van kihasználva, szerintem abszolút jogos a használata jelenléti oktatásban is.
Más kérdés, hogy én sem kaptam meg mindig időben a classroom értesítőket, hiába kértem e-mailben is az üzenetküldést - ezt viszont jelezni kellene, hiszen nem lehet egész nap lesni, jött-e valami üzenet egész félévben. Üzenetküldésre használjatok valami mást, pl watsapp, viber, messenger, ami biztosan értesít mindenkit időben.
Szeptember óta a classroomot használjuk a házi feladatok feltöltésére. Nekem nagyon sokat segített a hiányzáskor naprakész voltam az iskolai tananyaggal.
Kérdésedre a válasz: igen szabad a tanároknak a classroomot használni
Megjegyzés: Az én matektanárom nagyon profin teszi fel a feladatokat. Igaz három házi hiány után egyest ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!