2,78 lett a korrigált kreditindexem, ez jó vagy rossz?
Hát szerintem kegyetlen rossz. Én és a párom is természettudományos szakon vagyunk, nekem 4,70 alatt még nem volt, neki kicsit rosszabb, de nem ennyire. Talán 3,6 volt a legrosszabbja.
Hogy államin maradj 3,00 kell két félév alatt, akkor ez, hogy lenne jó.
Nem is értem miért lett ennyire alacsony
3 kettesem volt és egy 3-asom 13 tárgyból (egy szabadon választhatót nem teljesítettem)
Vagy az volt a gond, hogy kevés volt a kreditem? (25-öt teljesítettem a 27-ből)
Ráadásul még szorozzák teljesített kredit/felvett kredittel.
Plusz nem az számít mennyi 2-es van, az számít, hogy ezeket mennyi kredittel súlyozod.
Egyébként szerintem is elég rossz, szintén TTK-s vagyok, mindig 4,0-4,5 körüli kki-val és még sosem kaptam tanulmányi ösztöndíjat ezért.
első, az államin maradáshoz a súlyozott kell, de ne zavarjon
kérdező, ha kevés a kredit, akkor lehet nagyon rossz a kki, attól, hogy jó jegyeid vannak
nekem volt olyan, hogy négyeseim meg ötöseim voltak, csak kevés kreditem, és így a kki-m nagyon rossz volt, de lehet olyan is, hogy felveszel vagy 50 kreditet, tele vagy hármassal, de a kki meg az egekben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!