Ha nagyon rossz vagyok matekból milyen szakok jöhetnek szóba egyetemen?
Figyelt kérdés
Amivel el is lehet helyezkedni és jól keress amellet , hogy matek tudás nem kell hozzá2022. febr. 1. 21:08
1/10 anonim válasza:
Orvos, meg talán a jogász.
Ezeken kívül nincs olyan szak, amihez nem kell matek, de jól keres. Inkább akkor ne is menjél egyetemre, csak időpocsékolás.
2/10 A kérdező kommentje:
És olyan szak ami nem keress annyira jól de nem kell matek hozzá?
2022. febr. 1. 21:28
3/10 anonim válasza:
Ahol nincs matek, azok kb. a nyelvszakok
4/10 anonim válasza:
Szia! Szociális munka, Szociálpedagógia, Gyógypedagógia, Anglisztika, Gyógytornász (lehet itt van némi statisztika) Közigazgatás szervező, Kommunikáció és médiatudomány, politikatudomány
Államtudományi képzések (lásd NKE ÁNTK tanrendjei)
5/10 anonim válasza:
Nem kell lehordani azt aki nem érti a metekot :)
6/10 anonim válasza:
Nincs lehordva, de nem feltétlen kell akkor egyetemre menni, nem kötelező.
Nyelvvel kapcsolatos szakok, ahova egyáltalán nem kell, de azért ott is jól ki kell fogni, hogy jó fizus melóhelyet kapjon az ember.
7/10 A kérdező kommentje:
Viszont érretségivel semmire nem megyek nem akarok gyári munkás lenni szóval valamilyen egyetemi szakra muszáj vagyok elmenni.
2022. febr. 2. 10:33
8/10 anonim válasza:
Nekem is a nyelvszak, meg a szociálpedagógia, óvaodapedagógus szak jutott így eszembe, szocpedet végeztem én is, igaz, elhelyezkedni egyáltalán nem tudtam vele, de nem volt matek sem egyáltalán.
9/10 anonim válasza:
Sokan a nem piacképes diplomájukkal is ugyanúgy gyárban dolgoznak, szóval lehet érdemesebb lenne valami hasznos szakmát tanulni érettségi után, plusz nyelvtudást felfejleszteni. Nem minden a diploma, főleg, ha nem piacképes szakon tanul az ember, márpedig az igazán jól fizető állásokhoz (pár kivétellel) olyan diploma kell, ahol az egyetemen volt matek.
10/10 anonim válasza:
Óvodapedagógia, tanító, tanár. Ezekkel 100%,hogy el fogsz tudni helyezkedni. (Fizetésbe most ne menjünk bele,mindenki tudja a helyzetet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!