Sajnos buktam záróvizsgán?
Sajnos megbuktam záróvizsgán ma reggel. Eléggé rosszul érzem magam, kifogtam egy rossz bizottságot,akinek elég sokat kellett tudni a ketteshez is. Viszont tanulni is többet tanulhattam volna,az tény.
Gyakornok vagyok egy cégnél gazdasági területen,diákszövetkezeten keresztül.
Felvettek volna főállásba,de senki nem számított a bukásra (én sem).
Ilyenkor mik a lehetőségek,valaki tudja? A főnököm a héten szabin van,így csak jövő héten tudom vele közölni a rossz hírt. Addig is szeretnék képben lenni.
Nyáron megcsinálom egy kib@szott 5-ösre! De addig is azért kicsit kétségbe vagyok esve,hogy mi lesz.
Találtam egy ilyet:
"A jogszabályi pontosítás azonban megszüntette az eddigi bizonytalanságot, és meghatározta, hogy a járulékok és a foglalkoztatói kötelezettségek tekintetében az a személy minősül az iskolaszövetkezet nappali rendszerű oktatás keretében tanulmányokat folyatató tanuló, hallgató tagjának, aki tanulói jogviszonnyal, illetve nem szünetelő (aktív) hallgatói jogviszonnyal rendelkezik, vagy ezen jogviszonyok megszűnését követően diákigazolványra jogosult, a diákigazolványra való jogosultsága lejártáig."
Iskolaszövetkezeten keresztül foglalkoztathatnak 2022.06 végéig (lehet hosszabbodik, múltkor március vége volt).
A TB-t fizetned kell magad után, a NAV küldi az értesítőt.
Tehát TB jogviszonyt sajna nem hosszabbítanak a már abszolvált/végzett hallgatóknak. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!