Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Sajnos buktam záróvizsgán?

Sajnos buktam záróvizsgán?

Figyelt kérdés

Sajnos megbuktam záróvizsgán ma reggel. Eléggé rosszul érzem magam, kifogtam egy rossz bizottságot,akinek elég sokat kellett tudni a ketteshez is. Viszont tanulni is többet tanulhattam volna,az tény.

Gyakornok vagyok egy cégnél gazdasági területen,diákszövetkezeten keresztül.

Felvettek volna főállásba,de senki nem számított a bukásra (én sem).

Ilyenkor mik a lehetőségek,valaki tudja? A főnököm a héten szabin van,így csak jövő héten tudom vele közölni a rossz hírt. Addig is szeretnék képben lenni.

Nyáron megcsinálom egy kib@szott 5-ösre! De addig is azért kicsit kétségbe vagyok esve,hogy mi lesz.

2022. jan. 26. 13:06
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

[link]

Én ezt találtam most.

2022. jan. 26. 14:20
 12/28 A kérdező kommentje:
#8: te is abszolváltál már és így maradhattál diákszövetkezeten keresztül?
2022. jan. 26. 14:38
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pár napja változott a státuszom abszolváltra. Nekem is furcsa volt, hogy jogviszony nélkül diákmunkázhatok tovább, de a NAV oldalán is olyat olvastam, hogy amíg a diák érvényes, a diákmunka is mehet. De tényleg érdemes megkérdezni a diákszövetkezetnél, szerintem ők láttak már hasonló esetet:)
2022. jan. 26. 15:15
 14/28 anonim ***** válasza:
49%
Minden diákszövetkezetnél ez a szabály. Addig dolgozhatsz diákként, amíg érvényes a diákigazolványod.
2022. jan. 26. 15:41
 15/28 A kérdező kommentje:

Szuper,utánajárok a diákszövetkezetnék. Nagyon köszi a hasznos infót.

Illetve így TB-t sem kell akkor fizetned külön továbbra sem,ha jól gondolom?

2022. jan. 26. 15:45
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
TB-t az iskola vagy a munkáltató vagy te magad fizeted. Ha felvesznek állandóra, akkor nyilván nem te. Ha nem lesz munkád, akkor van egy 45 napos türelmi idő a diák lejártát követően.
2022. jan. 26. 15:51
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként rengeteg dolgoznak diploma nélkül, abszolutóriummal, érdemes megnézni a nyelvvizsga mentesség idején diplomát szerzett embereket, nem kevesen voltak. A furcsa csak az lehet, ha a munkahely szigorúan venné az alkalmazás feltételeként a diplomát, de ezt ők tudják, kitudja milyen cég.
2022. jan. 26. 15:52
 18/28 anonim ***** válasza:
72%

A diákszövetkezet nem fog tőled március környékén jogviszony igazoló papírt kérni (a diákon felül)?

Csak kérdezem, mert tőlem általában kértek.

2022. jan. 26. 16:09
 19/28 anonim ***** válasza:
Tőlem soha sem kértek. Csak a diákigazolvány kell nekik.
2022. jan. 26. 16:27
 20/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom,eddig tőlem is csak diákot kértek.

De holnap az első dolgom lesz nekik írni!

2022. jan. 26. 16:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!