Ha nem tudom ,hogy pontosan mivel szeretnék foglalkozni/mit szeretnék solgoznu ,akkor milyen egyetemet szakot válasszak aminek a diplomája több helyre is jó lehet? (Angolból és Töriből emeltezek)
Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 23:57
1/7 anonim válasza:
Ha nem tudom, hogy mi legyek akkor én nem iratkoznék be egyetemre hanem helyette elmennék dolgozni.
Mert az a baj ezekkel az egyetemi szakokkal, hogy legtöbbje olyan, hogy ha nem tekintesz rá hivatásként akkor nem fogod tudni elvégezni sem.
Talán gazdasági, turisztikai szak... Ezek több helyre is jók.
2/7 anonim válasza:
Turisztikára semmiképp, nem lehet vele elhelyezkedni. Viszont egy gazdálkodás és menedzsment jó lehet, emelt töri, angol is jó. Ha sok pontra számítasz és szereted a nyelveket, akkor a nemzetközi gazdálkodás lehet a legjobb. Ezzel a diplomával rengeteg mesterszak megnyílik, bár a gazdmennel is. Szvl valamilyen gazdasági szakkal nem fogsz mellé lőni.
3/7 anonim válasza:
Ha nem tudsz leírni egy kérdést sem helyesen. elöször is javaslom a 7.8.osztaly újra elvégzését.
4/7 A kérdező kommentje:
Lol 3as azért durva ,hogy egy mellégépelésért 6 évet visszaküldenél,milyen érzés egyébként internetes grammar nazinak lenni?barátaid ,hogy tolerálják(feltéve ha vannak egyáltalán)
2022. jan. 26. 01:57
5/7 anonim válasza:
"Ezzel a diplomával rengeteg mesterszak megnyílik"
Magyarul ez a diploma semmire sem jó...
6/7 anonim válasza:
Ezt miből sikerült kikövetkeztetned 5-ös?🤣 Először tájékozódj a szakról, a diploma után lehetőségekről, mielőtt egy ilyen állítást megfogalmazol…
7/7 anonim válasza:
"Ezt miből sikerült kikövetkeztetned 5-ös?"
Abból, hogy a kérdés foglalkozásról, munkáról szólt, a válasz pedig csak továbbtanulási lehetőségekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!