5 óra alatt hány tétel?
Attól függ, hogy van-e hozzá normális jegyzetem, mennyire tömény információ az a 2-3 oldal meg persze az is rengeteget számít, hogy mennyi előismeretem van és milyen szinten szeretném tudni az adott tételeket.
Amúgy gazdasági szakon végeztem és nem is olyan rég, szóval így gyorsan haladnék velük, mert kb. már most is tudom őket és inkább csak átnézni kéne. Ha csak halvány emlékeim lennének, akkor mondjuk 1 óra alatt 1 tételt tudnék megtanulni.
Nekem szóbeli vizsgára kellene 8at megtanulnom holnapra ,annyira nincs ismeretem a témában,első éves vagyok.
Szerintetek menne? Egyet tudok eddig,most este tervezem a többit.
Ha csak arra koncentrálsz és azt az 5 órát valóban hasznosan töltöd, akkor sikerülhet. Lehet nem olyan jól, de ha csak az a cél, hogy átmenj, akkor simán teljesíthető. De akkor ne húzd tovább az időt, állj neki és közben se tarts hosszú szüneteket.
Sok sikert. Máskor meg ne hagyd ennyire az utolsó pillanatra.
Van egy egész éjszaka! Simááán :D Csak ne gyakorizz, hanem csináld!
Ha mindenáron társaságra vágysz, akkor kapcsolj be más tanulókat magad mellé, és akkor nem érzed magad annyira egyedül: [link]
Tanulj! Menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!