Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen tételek lesznek a...

Milyen tételek lesznek a Keszthelyi Vajda János gimiben bioszból?

Figyelt kérdés
Sehol nem találom, miből kéne készülnöm:(

2021. okt. 26. 14:21
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Én a Vajdába járok és én is bioszra szeretnék menni. Én úgy tudom, hogy nem fogják feltenni sehova, hogy milyen tételek lesznek, ezt csak ott fogod megtudni. Amit eddig tanultál biológiából azt nézd át, mert bármit kérdezhetnek majd. Egyébként a Vajdában van szakkör keddenként, nem tudom, jársz-e már?

2021. nov. 1. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, tavaj volt biosz felkészítő szakkör is úgy emlékszem !( igaz online volt tartva)
2021. nov. 8. 20:14
 3/4 anonim válasza:

Hát, már élőben tartják az iskolában, nem tudom lehet-e még jelentkezni. Mindenesetre, ha a tankönyvekből (7.-es,8.-os) átismételsz mindent biztos sikerülni fog.

Sok sikert! :)

2021. nov. 9. 23:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, járok
2021. nov. 14. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!