Mindenkinél ennyi a hiányzó az iskolába ?
11/24 A kérdező kommentje:
Pont egy órája jött az e-mail hogy jövőhét szerdáig online vannak az egész iskolában, mert nincs elég tanár mind beteg
Itt-ott egy-két hét karantén lehet, hogy lesz, de országos szinten nem fogják bevezetni az online oktatást.
Az emberek nagy része nem akarja, és most választások előtt nem hoznának ilyen népszerűtlen intézkedést. Na, meg lehet arra fogni, hogy van oltás. (Hogy nem ér semmit, az már egyre inkább nyilvánvaló.)
2022. jan. 20. 22:53
#11, az meg érdekes, mert hivatalosan tilos.
2022. jan. 20. 22:54
14/24 A kérdező kommentje:
Hogy lenne tilos ha a tankerrrel megbeszélte az igazgató? Mert a tanárok fele olyan beteg mint a kutya
"Itt-ott egy-két hét karantén lehet, hogy lesz"
Az nem lesz, az hónapok óta van majd' mindenhol.
2022. jan. 20. 22:55
Érdekes, nekem mindkét gyerekem iskolás, és a lányomnak még ebben a tanévben nem volt karantén, a fiamnak meg decemberben volt 1 hét. Pedig a lányoméknál is volt igazoltam több covidos is, de annyi a hozzáállás most, hogy ott az oltás, aki fél, oltakozzon!
Ne engem fikázz, ezzel én sem értek egyet, de ez megy most. Nem lesz itt semmi online oktatás.
2022. jan. 20. 23:05
"nekem mindkét gyerekem iskolás, és a lányomnak még ebben a tanévben nem volt karantén" Be van oltva?
2022. jan. 20. 23:34
Nálunk kb a 24ből 22 lettünk volna ma, csak felvételi miatt sokan nem jöttek be. Tehát nálunk se a tanárok, se a diákok számában nincs akkora hiány
2022. jan. 21. 11:35
14: De akkor hogy lesz online oktatás? A beteg tanár nem fog tudni tanítani, egyrészt fizikailag nem képes rá (én is covidos vagyok éppen tanárként, tegnap egész nap csak feküdtem a láztól, most már tudok ülni, de beszélni nem tudnék órákon keresztül). Másrészt aki táppénzen van, annak az iskola nem írhat elő semmilyen munkavégzést.
2022. jan. 21. 12:55
17-es, be van oltva, de a fél osztály nincs, és nem tesznek köztük különbséget. Le lehet nyugodtan pontozni, de jó lenne már, ha megértenétek, hogy nem lesz online oktatás többet. Amikor én voltam gyerek, akkor is volt, hogy járvány miatt hiányzott a fél iskola. Hivatalosan nem is lehetett volna tanítani, de senki nem akart szombaton bejönni pótolni, szóval inkább megtartották a napokat. Most is ez van, hiába sok a hiányzó, úgy tesznek, mintha minden rendben lenne. Lehet rám köpködni, mert ezt leírtam, de ez attól még így van, és nem is én találtam ki, én csak körülnéztem.
2022. jan. 21. 14:32
Kapcsolódó kérdések: