Mindenkinél ennyi a hiányzó az iskolába ?
Nálunk is kb a fél osztály hiányzik betegség miatt, és szinte a fél tanári kar karanténban van... Sokszor én is 1-2 órára járok be naponta, (így néha már több időt töltök utazással, mint az iskolában) pont azért, mint amit te is írtál, hogy vagy tanár nincs, vagy pedig bejön, és mondja, hogy így nem tart órát 15 embernek a 30 fős osztályból.
Ennek ellenére én már egy jópár hónapja elengedtem ezt az egész online oktatós kérdést, hiszen egyértelmű, hogy a kormány sz*rik bele az emberek egészségébe. Csak a gazdaság az, amit fontosanak tartanak. Illetve a választások előtti mézesmadzag, a hamis ellenségképek felállítása, és az ellenzék folyamatos lejáratása... Az, hogy egyre több az aktív fertőzött, és a kórházakban kezeltek száma, az már a 4. hullám óta nem érdekli őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!