Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mindenkinél ennyi a hiányzó...

Mindenkinél ennyi a hiányzó az iskolába ?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, a lányom már 2 hete kovidos 1.osztályban! Rengeteg óra elmarad mert vagy a tanár hiányzik vagy a diákok! Ennél még az online is jobb ! Remélem a kormány mostmár csinál valamit!

2022. jan. 20. 18:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is. 32-ből 15-en vannak, azt hiszem.
2022. jan. 20. 18:21
 2/24 anonim ***** válasza:
11%
Mindenkinél. Mégis mit csináljon a kormány? Irtsa ki a vírust mint Szent György a sárkányt?
2022. jan. 20. 18:22
 3/24 anonim ***** válasza:
66%
Választások miatt semmit nem fognak csinálni.
2022. jan. 20. 18:23
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem hanem legyen online oktatás! Senki nem tud rendesen tanulni! Se aki iskolába van és az sem aki otthon!
2022. jan. 20. 18:23
 5/24 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség! Már így is hatalmas a káosz! Csak elrontanak az esélyeiket hogyha nem tesznek semmit!
2022. jan. 20. 18:24
 6/24 anonim ***** válasza:
79%
Amikor meg online volt, az se tetszett,főleg nem alsó tagozatban. Egyébként valóban nagyon sok a beteg gyerek és tanár is. De szerintem nem lesz online oktatás.
2022. jan. 20. 18:25
 7/24 anonim ***** válasza:
37%
Az nem zavar, hogy pont azért nincs online oktatás, mert a többség utálja? A szülőknek otthon kell maradniuk a kisgyerekükkel, akik otthon dolgoznak, azok a gyerektől nem tudnak, ahol többen vannak otthon kevesebb eszközre, ott nem jut mindenkinek, a mélyszegénységben élőknél áram sincs, nemhogy internet, és végezetül igen sokak szerint az online oktatás nem hatékony.
2022. jan. 20. 18:27
 8/24 anonim ***** válasza:
6%
Írjatok az eduline-nak, vagy az index-nek, hogy miért lenne jobb online vagy indításáról petíciót.
2022. jan. 20. 18:33
 9/24 A kérdező kommentje:
Az eduline már így is irt arról hogy milyen szar most a helyzet! Nem kell sok szerintem
2022. jan. 20. 18:35
 10/24 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk is kb a fél osztály hiányzik betegség miatt, és szinte a fél tanári kar karanténban van... Sokszor én is 1-2 órára járok be naponta, (így néha már több időt töltök utazással, mint az iskolában) pont azért, mint amit te is írtál, hogy vagy tanár nincs, vagy pedig bejön, és mondja, hogy így nem tart órát 15 embernek a 30 fős osztályból.

Ennek ellenére én már egy jópár hónapja elengedtem ezt az egész online oktatós kérdést, hiszen egyértelmű, hogy a kormány sz*rik bele az emberek egészségébe. Csak a gazdaság az, amit fontosanak tartanak. Illetve a választások előtti mézesmadzag, a hamis ellenségképek felállítása, és az ellenzék folyamatos lejáratása... Az, hogy egyre több az aktív fertőzött, és a kórházakban kezeltek száma, az már a 4. hullám óta nem érdekli őket

2022. jan. 20. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!