Akinek nincs rá semmi elfogadható indoka, az miért szokott tesióra alól felmentést kérni? Nincs kedve hozzá?
Ha a tanár engedi, akkor divat. A lányoméknál egy állat a tesitanár, egész órán futnak, meg padokon ugrálnak, már a gyerekemnek is fáj mindene. Ennek eredményeképp a fél osztály felmentést kér. A lányok persze mindig menstruálnak, a fiúk meg nem tudom mi miatt. Amúgy fura is, mert a menstruáció miatt az én időmben soha nem adtak felmentést, max, könnyítést, a terpesztett lábbal végzendő gyakorlatokat nem kellett csinálni, és ennyi.
A lányoméknál pont múlt héten borult a bili emiatt, 7 diák tesizett, mindenki más felmentést kért. Szerintem maguknak csinálták, mert első alkalommal nem kellett volna engedni. Persze a sulinak is meg van kötve a keze, mert igazolatlant nem adhat, egyest nem adhat, a szülők felelősségét látom ebben. Bár tőlem is kérte a gyerek, hogy írjak felmentést, egyszer-kétszer még meg is tettem, de folyamatosan nem vagyok rá hajlandó, és ezt ő is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!