Aki orvosira ment, megbánta?
Csak elméleti kérdés. El se tudom képzelni mennyi stressz, feláldozás, tudás kell ahhoz hogy valaki orvos lehessen.
Aki elkezdte/elvégezte nem égett ki? Hogy lehet orvosi mellett jó és tartalmas életet élni ? Hisz akkora a pszichés leterheltség
Respect egyébként! Kérem orvosisok válaszoljanak, hogy élték meg az egyetemet
Igen. Váltottam.
Már programozok külföldi partnereknek.
100 euró per óráért. Átlag havi 5000 euró a tiszta nyeresége. Szabadidőm is van bőven. Otthonról dolgozom.
Sokkal jobban jártam.
Maga az egyetem szerintem nem volt olyan borzasztó. Legalábbis nem végig. Az első 2 év mondjuk elég kemény volt minden szinten, de harmadévtől kezdve már azért meg tudtam oldani, hogy jusson idő mindenre, amire szerettem volna.
Most bő egy éve vagyok rezidens és sokkal rosszabb. Szabadidőm alig van, szinte minden nap bent vagyok munkaidő vége után, engem vesznek elő azért is, amiről nem tehetek.
Azért még nem mondom ki, hogy megbántam. Keresek másik munkahelyet másik szakterületen, aztán ha az se jön be, na akkor nem tudom, mit csinálok.
Meg. Háziorvos vagyok. A praxisomon kívül több másodállással a 4500 eurót így is megkeresem de nem éri meg.
A fiatalságom elment az orvosira, családom nincs 32 éves vagyok és magányos. A betegek egy része tisztel de egy részük kb. szolgának nézi az orvost a háziorvost meg pláne. Az utóbbi időben pedig frusztráló, hogy a Kásler-Müller páros szakmailag nettó baromság utasításait kell végrehajtani, szervilis módon.
Jelenleg két eljárás zajlik ellenem mind a két beteget a szakma szabályai szerint láttam el, csak éppen nem nyaltam fényesre a seggüket ez volt a bűnöm...
Ezen kívül most a szakma sem szép. Nem tudsz normálisan beteget kivizsgálni, a munka jelentős része covid adminisztráció...
Nem éri meg. El vagyok keseredve.
Eléri az 1 millió nettót a bér egyébként? Vagy mennyi az annyi?
Igen, ha nincs magánélet mire is költené az ember..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!