Az orvosin az elsőévesek is csak a a harmadik oltással kezdhetik meg a félévet?
Diákot nem kötelezhetnek erre, akkor sem, ha egészségügyis. Első két félévben biztos nem, hacsak nem vagy önkéntes. (És önkéntesnek NEM KELL kötelezően bevonulni, a híresztelésekkel ellentétben)
Viszont az tényleg kérdés, hogy a nyári kórházi kötelező gyakorlaton kötelező-e? Ha felvesznek, mindenképpen meg érdemes kérdezni, hiszen akkor még van időd beoltatni magad 9 hónap alatt (feltéve ugye, hogy akkor is érvényes lesz-e még ez a szabály). Érdemes alaposan átolvasni az adott orvosi kar honlapját.
Első: Én úgy tudom, hogy a diákoknak kötelező, anélkül sajnos nem lehet beiratkozni, csak azt nem tudom, hogy akkor is szükséges-e a harmadik a beiratkozáshoz, amennyiben épp megkaptam az elsőt.
Második: vártam már egy ilyen hozzászólást… igazából nem kellene neked magyarázkodnom, mert semmi közöd az egészségügyi állapotomhoz. Az ilyen egybitesek csak ítélkezni tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!