Egy pár osztálytársamnak tetszik a CK ruhám. Hova rakjam, hogy ne lopják el tesi órán, vagy bárhol az iskolában?
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 13:43
2/9 anonim válasza:
Csak akkor oda írta, hogy cigány osztálytársak. Ezért gondolom törölték :)
3/9 A kérdező kommentje:
De törölték a kérdést, és nem láttam a hozzászólásokat.
2022. jan. 7. 13:51
4/9 A kérdező kommentje:
Tehát, hogyan akadályozzam meg a lopást?
2022. jan. 7. 13:52
6/9 anonim válasza:
Igen, ez volt az egyik válasz, azt hiszem :)
7/9 A kérdező kommentje:
És, ha berakom mélyre a tesi zsákba, ráteszek egy pár dolgot pl. cipő, póló, akkor is ellophatják? Meg zárva van az öltöző.
2022. jan. 7. 14:10
8/9 anonim válasza:
Ha mindenáron el akarják lopni úgy is el fogják, de az hogy tetszik nekik még nem jelenti azt, hogy el is akarják lopni.
Ha pedig látják, hogy az van rajtad mindegy hová rakod mert elég egyértelmű, hogy valahol a te cuccaid közt van, szóval ha lopás a szándékuk úgy is megtehetik.
#5-tel értek egyet
9/9 A kérdező kommentje:
Valami olyat súgdolóztak, ha jól hallottam, hogy csontra kéne engem vetkőztetni. Ebből gondolom azt, hogy tetszik nekik, és el akarják lopni.
2022. jan. 7. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!