Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lesz szerintetek 2022-ben...

Lesz szerintetek 2022-ben online oktatás?

Figyelt kérdés
Én tényleg azért akarok mert félek oltottként is a vírustól. Anyukám orvos és covidosokkal foglalkozik, szóval nem a facebookos laposföldhívőket olvasom ahogy sokan teszik, és higyjézek el, hogy közel sem jó a helyzet.
2022. jan. 7. 00:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%

Én komolyan veszem a vírust, és eléggé elszomorít, amikor mások meg ilyeneket írnak, hogy a 0,03 % miatt ő aztán nem akar korlátozásokat. Aztán bemegyek a boltba, és még maszk sincs az eladón.

Ettől függetlenül nem fogják már bevezetni az online oktatást. Az a legutolsó intézkedés szokott lenni, most meg lassan már maszk sem kötelező.

2022. jan. 7. 19:36
 22/26 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező!

95 %-a oltatlan....

Nekem is van rokonom kórházban, ráadásul épp kovidosztályon. Ő azt az arányt mondta hogy 55% oltatlan 45% oltott.

Tehát sose egy kórházat, vagy egy embert vegyél alapul...

2022. jan. 7. 20:28
 23/26 anonim ***** válasza:
39%

Jaj, hagyjátok már kérdezőt, had rettegjen. Szíve joga.

Ha fél és bezárkózik, több hely jut nekünk a szabad világban:-)

2022. jan. 7. 20:45
 24/26 anonim ***** válasza:
37%

Nekem nagyon sok ismerősöm van, aki háromszor is oltott, és elkapta, és nagyon rosszul volt. Szóval szerintem nem nagyon szabad megbízni az oltásokban. Amúgy a tanárhiány megoldása az online oktatás lenne, de nyilván erre is költeni kéne, megszervezni, stb. Vannak olyan országok, ahol 50 km-enként van egy ház, és a gyerek iskolaköteles, ott már első osztálytól kezdve online tanulnak, és működik. Csak nálunk bénáznak. Persze a tanárokat is meg kéne erre tanítani, az átlagéletkor 60 év, nem tudják használni ezeket a platformokat. Az elmúlt 2 évben persze ők is sokat fejlődtek, már aki akart. De leginkább önszorgalomból, mert sok segítséget nem kaptak.

A lányomnak több olyan tanára is volt, aki a 2. évben is elintézte annyival, hogy elküldte az oldalszámokat, aztán csá. Hát, ez nem online oktatás.

2022. jan. 7. 21:22
 25/26 A kérdező kommentje:
oltott és oltatlan is elkaphatja, de az oltatlan lesz rosszabbul
2022. jan. 7. 21:34
 26/26 anonim ***** válasza:
77%
25# Ez sem igaz. Mi van azokkal akik észre sem veszik hogy elkapták a vírust és oltatlan?
2022. jan. 7. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!