Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor lesz már online oktatás?

Mikor lesz már online oktatás?

Figyelt kérdés
elkaptam a covidot,haldoklok kb. Iszonyat nagy felelőtlenség hogy középiskolákban ahova 1000 gyerek jár nincs semmi... Orbán felelőtlensége miatt az egész karácsonyom el lett cseszve, ráadásul csak engem tettek karanténba osztálytársaim nem
2021. dec. 25. 13:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
99%
Ezt senki nem tudja megmondani
2021. dec. 25. 13:08
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem lesz.
2021. dec. 25. 13:08
 3/19 anonim ***** válasza:
33%

Nem Orbán hibája a COVID.

Természetesen a kezelése, emberéletek a kormánytagok, Orbán lelkén szárad.

2021. dec. 25. 13:10
 4/19 anonim ***** válasza:
61%
Be kell adatni az oltásokat. Ennyi.
2021. dec. 25. 13:10
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem hiszem, hogy lesz. Grafikonok alapján már a mostani hullámnak a csúcsát elhagytuk, legalábbis lefelé mennek a számok. Ha ezt a hullámot lenyomták a torkunkon, akkor az elkövetkezőeket is lefogják.

Nem igazán akar a kormány online oktatást, macerásabb, bevallom, hogy nekem sem kedvezne, nemhogy a tanároknak, és amúgy sem fenntartható ez, hogy örökké elküldenek minket onlineba, bár akkor a többi intézkedést is ugyanígy majd szépen fokozatosan el lehetne hagyni...Visszatérve, online alatt messze nem tanultam annyit, és lehetett volna önszorgalmam, de az iskolába járás rendszeressége jobban motivál, hiába kényelmetlenebb.

Felelőtlenség vagy nem az, ha félsz tőle, akkor az egyszerű szabályokkal nagyjából át lehet vészelni, nem lógod el a portánál a kézfertőtlenítést, rendeltetésszerűen használod a maszkot, stb., de te ezek mellé hordhatsz gumikesztyűt, akármi. Vagy a szüleiddel beszélsz, hogy te ezek ellenére sem érzed magad biztonságban és elintézed, hogy ne kelljen bejárnod, és máshogy juthass a tananyaghoz és tegyél bizonyságot a tudásodról, bár nem tudom, hogy most ez lehetséges-e. Az osztálytársaid pedig oltakoztak, azért nem kerültek karanténba, ezt te is megteheted szabad akaratodból, hogy ha 18 felett vagy, kivéve, ha ezért nem rúgnak ki otthonról. Nem akarom most firtatni, hogy mi a véleményed az oltásról, de ezek a lehetőségeid vannak.

2021. dec. 25. 13:43
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Ha tényleg "haldokolsz" akkor pihenj, ne online oktatást követelj
2021. dec. 25. 14:04
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Mi van ha nem az iskolában kaptad el a covidot. A covid ellen szerintem nem az online oktatás az első lépés.
2021. dec. 25. 14:45
 8/19 anonim ***** válasza:
28%
Nem lesz. Én egyetemre járok, szerintem is nagy felelőtlenség, de ez van. Jobbulást neked!
2021. dec. 25. 14:51
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

Csak azért, mert Te rosszul vagy, még nem lesz online oktatás. Más betegségtől is ágynak esik az ember, évszázadok óta így megy ez:-) Mégsem volt online soha.

Meg egyébként több tízezer egészséges középiskolás van:-)

Miért is kellene őket otthon bezárni?

2021. dec. 26. 21:22
 10/19 anonim ***** válasza:
95%
És az meg végképp nagy marhaság, hogy Orbán miatt lett elcseszve a karácsonyod..
2021. dec. 26. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!