Gazdalkodasi es menedzsment szakon vegzettek! Tobb kerdesem van, valaszolnatok?
Kicsit lehet, hogy kusza lesz, de szeretnek "megvilagosodni".
4. Feleves hallgato leszek a BGE-n, tehat meg specializacio, nyelvvizsga elott allok.
-A zarovizsga mit takar pontosan?
-A diploma eredmenyebe mely targyak jegye szamit bele?
Nehany itt olvasott kerdes elegge osszezavart.
A valaszokat elore is koszonom!
Ami lemaradt : szakdolgozat temat hogy tudtok kitalalni magatoknak ugy, hogy ne legyen meg egy olyan? Mirol celszeru beszelni?
Engem a szamviteles, konyvelos targyak nem erdekeltek eddig, viszont a vallalkozastan, esetleg minosegmenedzsment egesz jo volt... Szeretek a kulfoldi aktualitasokkal is foglalkozni, sok nyelvet beszelek, nem tudom ezek alapjan milyen iranyba induljak majd el a szakdolgozat irasnal
Szia!
itt a 90. oldaltól vannak a zv-s tudnivalók és a 96. oldal legteteje az h hogyan számolják a diploma eredményét.
Én ugyan a Debreceni Egyetemen végeztem (ugyanúy gazdmen szakon) de nekünk megadtak egy listát, amiből választani lehett (persze saját témát is kitalálhattál) és abból választottam egy szimpatikus témakört (az Európai Unió mezőgazdaságát) lebeszéltem a konzulenssel h fogad e és aztán az első alkalmat, ott átbeszéltük, hogy a témában milyen elképzeléseim vannak és végül abban állapodtunk meg hogy olyan témakörben írok amiben van tapasztalatom is (mezőgazdasági cégnél dolgoztam nyaranta) így végülis egy cég tevékénységéről/működéséről, annak hatékonyságáról írtam. Ehhez kellett adatokat gyűjtenem a cégtől is, de ugyanúgy beleírtam a saját tapasztalataim és szakirodalmat is (nyilván mert anélkül nincs szakdoga:D)
Ha tényleg szereted ezeket a témákat amiket írtál lehet hogy érdemes lenne a nemzetközi közgáz felé indulni, esetleg talán nemzetközi kapcsolatokat megnézni (nekünk volt ilyen óránk, nem tudom a BGE-n van e, de ha igen és bszélsz a tanárral biztos segít egy jó témát összehozni:D)
Remélem vmennyit tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!