A Tóth Árpád Gimnáziumban milyen erősen oktatják az informatikát?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 20:39
1/6 A kérdező kommentje:
Termeszetesen info - matek szakon
2022. jan. 3. 21:18
2/6 anonim válasza:
A pedagógiai program 86. oldalán meg tudod nézni a matek-info tagozat órahálóját.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. jan. 4. 21:08
4/6 anonim válasza:
attól függ melyik tanárt kapod! az enyém pl. mindenben segít, nagyon kedves(infós tanárok nagy része sztem ilyen), de Bordit kerüld😂
5/6 anonim válasza:
Én nem info szakon vagyok, viszont tapasztalataim alapján nagyon jól. Én nagyon nem értek az infóhoz, de megis meg lett az ECDL vizsgám es infobol fogok iden erettsegizni is
6/6 anonim válasza:
A 4. válaszolóval nagyon nem értek egyet Bordival kapcsolatban...szigorú tanár, ha kell, de nagyon jókat lehet vele nevetni is. Egyszerűen tanulni kell nála és legalább megtanít értelmesen. A többi tanárnál szinte csak azt láttam hogy a Word, PowerPoint, Excel stb.(ami az ECDL vizsgához kell) használata megy, de ha már bonyolultabb dologról van szó akkor jön a fejvakarás.
A TÁG-ban inkább a biológia/kémia a kiemelkedő, de ettől függetlenül minden tárgynak adnak helyet természetesen.
Ha az infó érdekel jobban akkor a Mechwartot ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!