Őszinte vélemény a debreceni Tóth Árpád Gimnáziumról?
Figyelt kérdés
Szlovákiai tanuló vagyok és nagyon szeretnék Magyarországon továbbtanulni, és ahogy keresgéltem a gimnáziumok között(mindenképp debreceni sulit kerestem), megtaláltam a TÁG - ot. Megtetszett a sok lehetőség, az épület és minden, ez lenne az álom gimim, de így azt szeretném még kérdezni, hogy mivel látom, hogy ez egy elég jó gimi, így mennyire nehéz bejutni? És milyen tagozatok vannak? A válaszokat előre is köszönöm!2021. nov. 13. 22:22
A kérdező szavazást indított:
Nagyon jó
Jó
Tűrhető
Rossz
Nagyon rossz
19 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nagyon jó suli, ez biztos. Bejutni.. nehéz. Nagyon.
2/7 anonim válasza:
Nagyon nagy iskola - de nem ezért nehéz bejutni!:)
4/7 anonim válasza:
Nagyon jó iskola, színvonalas oktatással. Jelenleg végzős vagyok ott, és én nagyon megvagyok elégedve vele. Bekerülni viszonylag nehéz, igazábol tagozat függő. Van Arany János programos osztály,
nyekes magyar történelem, nyekes angol, nyekes biokém, nyekes német és egyeb szakok. A honlapon fent vannak a lehetőségek és a tagozatok leírása.
A légkör kellemes, pedig egy nagylétszamú iskola (kb. 1000 diák)
5/7 anonim válasza:
5 eve vagyok ott, nagyon jo dontes volt. Imadtam vegig. A tanarok tobbsege jo fej
6/7 anonim válasza:
4 éve végeztem, de még mindig jó érzéssel tölt el, ha visszagondolok a TÁG-os évekre.
7/7 anonim válasza:
50 éve értem a TÁG-ban angol-német tagozaton.
Egy életen át nagyon jól megéltem az ott tanult nyelvekből (angol-német-orosz)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!