Ki mit hallott/milyen tapasztala van bge-gazdinforól? Mennyire alibi?(itt nem feltétlen jelent problémát ha gyenge a szak)
Figyelt kérdés
Ebben az évben Szegeden voltam proginfon,de sem a város se a szak nem tetszik.Így váltani szeretnék valami közelebb lévőre(tatabányai vagyok) és könnyebbre.2022. jan. 3. 19:08
1/1 anonim válasza:
Mivel bge-s vagyok nem tudom milyen volt neked Szegeden,de szoktak amúgy komolyabb egyetemekről idejönni mondván "könnyebb" és szerintem nem tévednek.Ha te proginfos voltál nem kellene, hogy problémát jelentsen.Gazdasági tárgyak nem olyan nehezek,a követelmények úgy en bloc nem túl magasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!