ELTE GTK vélemény?
Érdekelne, milyen a vizsgaközpont, tárgyak, tanulás, magolás aránya?
Nem sok mindent találni hallgatói oldalról, itt pedig nem sok jót olvastam eddig.
Amennyire ismerősök alapján össze tudom hasonlítani, itt az oktatás teljesen Ok. Nem tudom mi az a sok tölteléktárgy, sztem elmegy mind.
Minden tárgyból lehet megajánlottat szerezni, ezt nagyon jó, viszont aki erre hajt, annak a félév során sokat kell tanulnia. Viszont a vizsgaidőszak 0-2 viszga csak.
A vizsgaközpont két dolgogban más: nem lehet puskázni, sok a tesztkérdés, de van begépelős, számolós, rajzolós is. Sok kis kérdés van, nem néhány nagy, ami nyugisabb számomra. Pár tárgy magolós, de gondolom ez mindenhol így van, ez nem a vizsgaközpont miatt van. A tesztkérdések pont kevésbé magolós fajták.
Összességében örülök, hogy ide jöttem.
Szerintem a vizsgaközpont borzalmas, matek vizsgánál nem lehet papírt használni, csak interaktív táblát amivel sokkal lassabban lehet haladni..vicc..
Sokat kell magolni, értelmetlenül nehéz pár tárgyból a vizsga/ZH. Viszont magas szinten elismertek az oktatók és lehet angol nyelven tanulni, de összességében én nem ide jönnék. Nekem pár ismerősöm a BME-GTK ra jár amit elmondanak az alapján sokkal szimpatikusabb, hallgatóbarátabb kar mint az ELTE-GTK. Órarend is elég rossz, vannak ütközések és minden héten más..
Bármit fel lehet venni, de vannak ajánlott angol-magyar kombinációk, ahol nincs óraütközés. A csoportokat nagyjából tartják a hallgató, legalábbis az elején.
Nem pontosan azt látom mint az előző beíró. A félév során tényleg tanulós, de viszont így szabad hetek maradnak a félévek között. Igaz, hogy nincs pótlás, de viszont minden tárgyból lehet megajánlottat szerezni. Nem lehet ugrálni a teszteken, de kétszer is végig lehet menni rajtuk, és a kérdések gyakran csoportosítva jönnek. Én kifejezetten örültem az FFP2 maszk előírásnak. Vannak nem annyira jó dolgok, de reálisan nézve és a covidot is bekalkulálva összeségében szerintem rendben van.
Úristen kerüljétek el ezt az egyetemet! Elérte nálam a maximális kiakadást ez az egyetem! Basszus h nem mentem át első félévben máshová. Normális tudást nem kapok normális tanároktól. De hálistennek rohadt nehéz munka mellett. De persze azt hirdetik h simán tudod mellette csinálni a munkát, sőt el is várják, hiszen akkor miről írod a szakdogát???!!!! A szakdogának akkora feneket kerekítenek, de külön konzulens az nem jár… nehogy már bárki segítségét kérd.
Ösztöndíjjal ne számolj mert ha kapsz is a zsenik rájönnek hogy elszámolták a kredit indexet és visszakérik a pénzt.
Kedvenceim közé tartozik még a fenyegető üzenetek amelyeket a vizsgaközponti puskázásokról kapok, nulla tisztelettel a hallgatók felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!