A NEPTUN rendszerben hol kell megjelölni hogy én tandíj miatt utaltam át az összeget?
kiírod magadnak a tételt, és befizeted.
Egyébként a tandíjat ők szokták kiírni
részletek a Tanulmányi Osztályon.
attól függ, melyik suliba jársz.
elvileg úgy kell átutalnod a gyűjtőszámlára, hogy a neptunkódod már ott van az utalás közleményében.
ezután az iskola gyűjtőszámlájára kerül a pénzed, de ez még nincs rendben.
ha beékezett a pénzed, akkor neked kell jóváírnod ezt az aktív tételt. ennek a műveletnek az a lényege, hogy a kiegyenlítendő tartozásaid közül kiválasztod azt, amelyiket ki akarsz egyenlíteni.
pl. ha 3 fizetendő tételed van (2 uv díj, egy diákigazolvány díj, és te a diákot akarod), akkor a diákos tételt kiválasztod, és azt okézod le.
valamennyi fizetést így kell jóváírnod, az uv-díjat is, mindent.
tehát akkor, ha én ma este utaltam akkor nem tudom a végén a befizetést megcsinálni, mivel ki kell választanom a befizetés típusát, de ez még nem lehetséges, mert még igazából nincs a pénz a számlájukon?
am a miskolcira járok, első éves vagyok és nagoyn nem vagyok képben ezzel, szóval nagyon hálás vagyok az eddigi segítségért is, de lécci erre a kérdésre is válaszoljon valaki.
Mégegyszer köszi mindenkinek
a bankból a pénz átutalása 2-3 nap alatt érkezik meg a gyűjtőszámlára.
vagyis kb. holnapra érkezik meg, akkor fogod tudni kiválasztani, és a megfelelő tartozásra rátenni. akkor is rá kell tenned, ha csak egy tartozásod van, mert nem egyenlíti ki automatikusan a neptun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!