A saját OTDK dolgozatom kibővítve használható a szakdolgozatnak?
Kedves kérdező!
Szeretném megkérdezni, hogy azóta tisztázódott-e számodra, hogy hogy kell ezt csinálni, mert most én hasonló helyzetben vagyok és szintén nem egyértelmű számomra a szabályzat.
Az én esetem az, hogy most írom a diplomatervem és annak egy egyszerűbb verzióját szeretném beadni TDK-ra, amit jó esetben vinnék tovább OTDK-ra.
Viszont az arányokkal nem vagyok tisztában, mert nemrég azt hallottam, hogy ilyen esetben 60%-os tartalmi eltérésnek kellene lennie.
Ti hogy tudjátok, kérdező és válaszolók?
5: nem volt semmi probléma, az egyetemi plágiumszabályzatban csak azt kellett kijelenteni, hogy 1. Az írás a saját művem 2. Nem adtam be már szakdolgozatnak. Ez mindkettő pipa volt, elvileg ha az OTDK miatt kiadta volna a szoftver, az eredeti dolgozattal tudtam volna igazolni magam. De nem is kötöttek bele.
Szerintem kérj állásfoglalást, nálatok ez hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!