Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jár innen valaki az erzsébeti...

Jár innen valaki az erzsébeti Kossuth Lajos Gimnáziumba?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor melyik osztályba? :)
2010. szept. 6. 21:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Oda járok, most vagyok végzős. Ha még csak megfordult a fejedben az iskola, menekülj! A humánt oktatják jól, ha olyan tanárokat kapsz ki, de a spanyolt és az angolt még így is megszívhatod.

Alapjelenség, hogy nacionalistát akarnak nevelni belőled, Trianon állandó téma. Az ünnepélyek pedig színvonalasak, amikor épp nem Pócsik tanár úr rendez.

2010. szept. 25. 23:53
 2/14 A kérdező kommentje:
10.-be járok. Én bírom a sulit csak az ofőt nem... Am. nem Pócsik az, bár ő se lehet vmi hú dejó. A magyart Hajdú a törit Takaró tartja. Velük meg vagyok elégedve teljesen. :)
2010. okt. 3. 22:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehetsz Takaróval megelégedve? Szerintem röhejes, ahogy szó szerint szidja a románokat és a szlovákokat órán, és képtelen elfogulatlanul beszélni a nemzetiségi kérdésekről. Arról nem is beszélve, hogy sajnos oktatási módszere nincs. Egy rendszertelen maszlag az órája.

Ha kimennék, és a tanári asztalra szarnék, akkor több mindent adnék neki, mint amit ő lead az órán.

Ha olvassa ezt, és ide készül, azt tudom mondani, amit az első: MENEKÜLJ!

2011. jan. 15. 21:14
 4/14 A kérdező kommentje:

utsó válaszoló!

meik osztályba jársz? :O

2011. jan. 22. 20:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Mivel ez egy nyilvános fórum, maradjon az én titkom ;)
2011. febr. 11. 13:34
 6/14 A kérdező kommentje:
ok
2011. febr. 15. 19:13
 7/14 A kérdező kommentje:

nagyot fordult a világ..

valószínűleg sulit fogok váltani.. igazatok vt.. :/

nem kell nekem ez a survivor show a kétszínűsködéssel vegyítve..

2011. márc. 1. 22:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát rajta, és terjeszd az igazságot a KLG-ről.
2011. márc. 24. 23:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha B-s voltál, menj a Karinthy-be, ha C-s, a Német Nemzetiségibe, ha A-s... hát... ( feltéve, ha nyelvet akarsz emelten tanulni).
2011. márc. 24. 23:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Iskolát váltottál végül?
2011. ápr. 24. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!