Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért számítana csalásnak, ha...

Miért számítana csalásnak, ha kicserélem a dolgozatot a másikkal?

Figyelt kérdés

A tanár egy jeggyel rosszabbat adott, mert elcseréltük. Nem teljesen értem, mire gondolhatott, mit csináltunk.

Megírtam neki, hogy az az igazság, hogy az elején nem tudtuk melyik csapatban írunk, A vagy B ezért megcseréltük az elején, áthúztuk egymás nevét, és a sajátunkat írtuk rá. Ezt a tanár gondolom csalásnak vélte. Az üzentet elolvasta, de nem válaszolt rá.

2021. dec. 1. 12:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%
Azt írtad, amit kiosztottak rád? Nem. Onanntól kezdve az.
2021. dec. 1. 16:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a tanárotok sem ma jött le a falvédőről, nyilván találkozott már olyan diákokkal, akik hasonló módon csaltak. Én elhiszem, hogy ti nem csaltatok, de amit csináltatok, gyanakvásra ad okot, és ez már ez is elég indok ahhoz, hogy büntetést kapjatok miatta. Nem elég becsületesnek lenni, annak is kell tűnni. Legközelebb majd nem így ügyetlenkedtek, hanem egyenesen viselkedtek, jelentkeztek és megkérdezitek a tanárt, hogy ki melyik csoportban van, ha nem egyértelmű. Tanulópénz.
2021. dec. 1. 17:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Rendben
2021. dec. 1. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!