Miért számítana csalásnak, ha kicserélem a dolgozatot a másikkal?
Figyelt kérdés
A tanár egy jeggyel rosszabbat adott, mert elcseréltük. Nem teljesen értem, mire gondolhatott, mit csináltunk.
Megírtam neki, hogy az az igazság, hogy az elején nem tudtuk melyik csapatban írunk, A vagy B ezért megcseréltük az elején, áthúztuk egymás nevét, és a sajátunkat írtuk rá. Ezt a tanár gondolom csalásnak vélte. Az üzentet elolvasta, de nem válaszolt rá.
2021. dec. 1. 12:41
1/13 anonim válasza:
Mert csalás is. Ha nem tudsz valamit, akkor kérdezz. 1-est írtam volna rá.
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, ezt valóban elhibáztam, csak az osztálytársaimtól kérdeztem melyik csoportba vagyok, és nekem egyértelmű volt, hogy jót írok.
2021. dec. 1. 13:06
3/13 anonim válasza:
Akkor doga végén odamész és elmondod mi történt???
Miért kell önkényesen cirkafirkálni?
Szerintem vond le a tanulságot: vizsgán nem kavarunk, kérdezünk és tesszük, amit a tanár mond, hogy most mi legyen!
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem csalás, ennyi rugalmasság lehetne a tanárban.
Szintén tanár
5/13 anonim válasza:
Persze. Amíg a haverjával el nem döntötték, hogy neki a másik téma jobban fekszik, a végén meg cserélnek. Tanár vagy, meg balek is. Én két egyest adtam volna és a tanulságot, hogy legközelebb azt kérem írni, amit mondtam.
6/13 anonim válasza:
Onnantól, hogy cserélgettetek, nem egyértelmű már, hogy ki melyik dolgozatot írta valójában (neadjisten egyikőtök semmit nem írt, a másik meg megírta mindkettőt). Úgyhogy hátrább az agarakkal, örüljetek hogy ennyire engedékeny volt a tanár.
7/13 anonim válasza:
5. Én tanítani járok be, nem szivatni. Kis különbség.
8/13 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a téma volt, csak valamelyiknél más kérdések.
2021. dec. 1. 14:51
9/13 anonim válasza:
7: én meg nem szeretem, ha hülyére vesznek. Nagy különbség!
10/13 A kérdező kommentje:
Tehát amúgy ez miért csalás?
2021. dec. 1. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!