Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha osztályfőnököt húztam mit...

Ha osztályfőnököt húztam mit vegyek neki karácsonyra?

Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 14:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Én dezodort vagy tusfürdőt semmiképp nem vennék. Inkább valami bonbont, tollat, esetleg karácsonyi zoknit (már ha olyab tanár aki ezt értékelné).
2021. nov. 28. 15:41
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
#11 Egyetértek, dezodort, tudfürdőt esetleg célzásnak veheti, hogy kellemetlen az illata. A bonbon meg a toll jó, a zokni egyénfüggő, meg hát a méret se mindegy. Örülök, hogy én sose húztam ki az osztályfőnökömet, nagyon nehéz jó ajándékot találni egy tanárnak.
2021. nov. 28. 16:52
 13/17 Redaler2 válasza:
79%
Dezodort és tusfürdöt és zokni még saját család tagnak se veszek ajándékba szerintem egyik legroszabb ajándékok.Bonbon jó ötlet vagy ha nem akarod tul agodni akkor mondjuk Tescoban ilyenkor vannak ajándék kosarak abban van minden szerintem azzal nehéz mellé lönni nem is vészes az áruk.
2021. nov. 29. 03:01
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Milka szaloncukor Pl be szokott válni. A csokit mindenki szereti, a szaloncukor karácsonyi és általában olcsóbb fajtát vesznek maguktól, tehát örülnék neki. De tényleg függ attól mekkora max keretben állapodtatok meg. Az ofő részére se kell túllépni.
2021. nov. 29. 20:36
 15/17 anonim válasza:
71%

Nem tudom. Nalunk az ofinak is edessegcsomagot csinaltunk. Miku, sok csoki, szaloncukor, esetleg meg vmi ami az osztalyhoz kotheto. Vagy mivel angolt tanit vmi Nagybritanniahoz kötheto dolgot.

A felnottek is ugyanugy szeretik az édességet. Ne agyald tul h igy bonbon igy nagy fényűző extra. Edesseg es helo.

En 27 eves vagyok.

Anno 11.be osztálytarsamtol kapott csomagban egy illatgyertya volt meg egy szaloncukor. Mindenki mas ette az edesseget en meg hmm szagolhattam az olyan illatu gyertyat amit nem szeretek. Nyilvan ajandek lonak ne nezd a fogat.

2021. dec. 2. 04:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Porcelán angyalka karácsonyfadíszt, párosan. Vagy ugyanezt, méhviaszból.
2021. dec. 3. 01:41
 17/17 Tom Benko ***** válasza:
100%

Szerintem a maradandó ajándéknak jobban örülne. Legalábbis én úgy tennék. Bor, sör, pálinka így kiesik. Dezodort, parfümöt csak közeli rokonnak, mert esetleg félreérthető lesz.

Ami marad: dísztárgyak, például gravírozott palack, toll, gyertyatartó, könyv, vagy egy saját kezűleg összeállított, így abszolút egyedi tárgy.

Vagy ötlet: hirtelen nem jut eszembe, hogy hívják azt a képet, amikor sok kis képből egy nagy van összeállítva úgy, hogy a színeik/árnyalataik adják ki. Na, egy ilyet is csinálhatsz mondjuk a kedvenc filmje kockáiból, valami a tantárgyához kapcsolódó alakra. Ezt elviszed a nyomdába, ott szép poszterpapírra ki tudják nyomtatni, nem is megrázó áron.

2021. dec. 3. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!