Meddig halogatják az iskolák bezárását?
Igen hidegebb hónapokban több a beteg. És többen is fognak meghalni
Ezért nem kéne az iskolákban terjeszteni hogy vigyék haza a gyerekek.
Még ha azt is mondjuk hogy a halottak harmadának nem is volt covidja akkor is átlagon felüli lenne Magyarország. Ráadásul most kevesebbet is tesztelnek hogy látszólag ne legyen annyi fertőzött. Na de hogy most megválaszoljam a kérést: nem fognak bezárni. Mindjárt itt a téli szünet nem fognak bezárni.
Lám,valami nem akar tanulni, suliba menni.
Enyje lusta fiatalok!
Az oltás rengeteg ér így egyenesen KÖTELEZŐVÉ kéne tenni.Így már tik sem kereshettek kifogást hogy mikor lesz már online...
Nem lesz,jobb ha elfogadjuk!!
Tunyák...
"Az unkotestvérem szerint lesz,az utolsó hülyeséget beszél"
Miért? Ki a te unokatesód, hogy annyira sokat nyom a latban a véleménye? :D
Igazán köszönjük bölcs unokatesódnak, hogy lerántotta a leplet erről a homályos ügyről. Végre kiderült az igazság!
Igaz, hogy sem a kormány, sem eü szakemberek, sem pedagógusok nem támogatják az online oktatást, de most, hogy az unokatesód kimondta, hogy márpedig lesz online, szerintem rögtön be is vezetik:-)
Na csá én vaok az unokesvér jobb ha tudod kivel beszelsz nem akárki vagyok lesz onlajn az már bisztos majd meglattyatok hujek
Tésa te m ne figlalokz ijebekkel te vagy a legjobb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!