17 évesen szülő nélkül ki tudok iratkozni iskolából?
17 éves vagyok teljesen ki vagyok már készülve tudom hogy ezzel elb#szom az egész életem de nem tudom ezt tovább eltűrni hogy bántanak a suliban..(külsőm miatt)
sose ártottam senkinek sem egy k#rva szóval se
de mivel új vagyok ezért gondolják jó hecc bántani a másikat olyanokért amikről nem is tehet az ember..
"De előtte értesítik a szülőket is, ami nem kellemes."
Szülője válogatja... Amelyik annyira nem törődik a gyerekével, hogy egy ilyen helyzetben segíteni próbáljon neki még mielőtt a kiiratkozáson törné a fejét, az nem is biztos, hogy olyan nagy ügyet csinál belőle...
Nekem négy pokoli évem volt, és az utolsó évben nem ettem, nem aludtam, nem tudtam tanulni, depressziós voltam. Gyűlöltem, szóval átérzem. Elvégeztem, levizsgáztam, most tartok a jövőm felé.
Nagyon nehéz volt, és tényleg pokoli. Sajnálom.
Iskolaváltás nem opció?
beszéltem anyáékkal..
kivesznek suliból és átmegyek másikba
egyébként úgy vagyok új 17 évesen hogy sulit váltottam mert kirugtak:) k_rva any_ztak nekem en meg be törtem a gyerek orrát:)
14es ember, sose ártottam senkinek soha a jó büdös életbe amíg hozzám nem érnek addig nem ütök🙂
egyébként meg hiszel amit szeretnél lesz_rom
"soha a jó büdös életbe amíg hozzám nem érnek addig nem ütök🙂"
Nekem is gyanús vagy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!