Az egyre jobban tetőző koronavírus járvány miatt, szerintetek vissza fogják hozni az online oktatást a tanintézményekben?
Nagyon remélem, hogy nem lesz. De már csak 3 hetet kell kibírni vizsgaidőszakig. Az meg már sima.
Szerintem ki fogjuk bírni nélküle, legalábbis bízom benne, hogy hivatalosan nem küldenek haza mindenki.
Tetőzés december közepén várható, az egy szűk hónap. Ne kívánd az online oktatást, mert az arra utal, hogy nagyon rossz a helyzet. Meg van mondva: elsősorban oltással akarják kezelni.
Egyetemisták, főiskolások, 6. osztályostól felfelé a diákok olthatók. A fiatalabbak nem olthatók, úgyhogy velük otthon kellene maradnia valakinek. Azt mondja a kormány, hogy vegyed fel az oltást, mert az állítja meg a vírust. Nem lesz online oktatás sem olthatóknak, sem nem olthatóknak.
Ha eddig nem vezették be, akkor most már minek? Nem lesz itt online, karácsonyig eldöcögünk jelenlétiben, aztán a szünet alatt talán lemegy a tetőzés, és januárban már pláne nem zárnak be semmit.
Talán egy két egyetem átmegy hibridbe, max. ennyit tudok elképzelni.
"Már 12000 felett van a napi fertőzöttek száma."
Több millióan pedig egészségesek maradtak tegnap is!:-)
Kormányinfó két hetente van, és múlt héten volt, szóval várni kell még a performanszra egy hetet:-)
"Nagyon kiváncsi vagyok, mit találnak ki!"
Karácsonyi ünnepek előtt semmit, efelől nyugodt lehetsz. Ünnepek alatt pedig túl leszünk a tetőzésen, ahogy a szakik megjósolták.
Szóval utána meg emiatt nem találnak majd ki semmit.
Mi abban a jópofi, hogy csomó egészséges ember van az országban??
Nehogy már az legyen a normális, hogy rettegve élünk, ahogy Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!