Most hogy kötelező a maszkviselés mire fogtok hivatkozni?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondják az ellenesek hogy biztos nem lesz digitális oktatás mivel meg a maszk sem kötelező!
Na mostantól mit fogtok mondani?
2021. nov. 18. 18:19
21/25 anonim válasza:
Osztrákoknál hétfőtől online oktatás, egyelőre 10 napra.
22/25 anonim válasza:
Közben updatelték a cikket, ez az aktuális: "Az iskolák az első hírekkel ellentétben nem zárnak be, azonban bárki orvosi igazolás nélkül is dönthet úgy, hogy nem küldi a gyerekét iskolába. Az otthon maradt gyerekeknek lehetővé kell tenni, hogy zökkenőmentesen követhessék a tanrendet."
23/25 anonim válasza:
21:57,Nekik még azt sem lehet elhinni amit kérdeznek szóval ez nem releváns.
24/25 anonim válasza:
Én azért remélem h ha lesz is online oktatás az alsósok mehetnek.
25/25 anonim válasza:
Nálunk hála az égnek nem lesz online oktatás. Ma jött már róla dékáni üzenet.
Én azért örülök neki mert itt a tanárok nagyon szivattak mindenkit online-ba mert úgyis tudták h mindenki puskàzik és kb lehetetlen időkeretet adtak a feladatokra. Úgyhogy örülök h bent lesz az egyetemen. Az meg h oda kell a maszk még bent vagyok az engem nem érdekel az a legkisebb gond😇😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!