Most hogy kötelező a maszkviselés mire fogtok hivatkozni?
Mindig azt mondják az ellenesek hogy biztos nem lesz digitális oktatás mivel meg a maszk sem kötelező!
Na mostantól mit fogtok mondani?
Idézem:
"a digitális oktatás nem tér vissza, de tovább javítaná a helyzetet, ha a 12 év alattiakat is be lehetne oltatni. Jó esély van arra, hogy december elejére megérkezzen a szükséges engedély."
Nem a 12-es válaszoló vagyok de ezek elhangzottak a mai kormányinfón, valószínűleg onnan van.
Én személyszerint indokoltnak tartom a digitális oktatást, de annyira nem hajlik rá a kormány, hogy eléggé kétesélyesnek érzem.
Azon elgondolkoztatok már hogy 6 millió beoltott van, és mégis ugyan annyi a beteg a kórházban mint mikor nem volt oltás?
Ha már a címszavakat olvastam.. :)
A többség nem a digitális oktatás ellen van, hanem a hitványság ellen.
A legtöbb helyen undorítóan beleszartak a tanításba, amíg otthonról ment.
És a tanulásba is.
Nem az a baj, hogy otthonról kell tanulni, hanem az, hogy vizsgázni is. Ott tartunk már, hogy teljesen alkalmatlan, nagy rakás szar emberek jutnak át a számonkéréseken csalással és kaszálják el az aktívan tanuló réteget időkorlátokkal és undorítóan hitvány óraadással.
Persze, tök jó nem bejárni. De annyi ponton megvan ennek a böjtje az oktatáson belül, hogy ezt nem fogják még egy évig, de még fél évig sem engedni. És egyébként meg érdemes arra is gondolni, hogy nem az online oktatás az egyetlen következménye a lezárásoknak. Sokkal fontosabb dolgok is vannak ennél, amik a zárás áldozatául esnek/esnének.
Nem lesz itt semmi. Nem azért, mert nem lehetne, hanem mert másfél évnél tovább ez nem fenntartható.
Csak azokban az iskolákban kötelező a maszk, ahol az igazgató elrendeli.
Amúgy ha lesz is, idén már biztosan nem, tekintve, hogy 1 hónap és itt a téli szünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!