Mennyire nehéz megtartani a Corvinus Ösztöndíjat?
Olvastam a tájékoztatót, de abból nem derül ki, hogyan működik ez a valóságban, ezért elsősorban corvinusosok (különösen nemzetközi gazdálkodás szakosok) válaszára lennék kíváncsi.
Milyen év végi eredménynél szokták meghúzni a határt?
Mennyire nehéz elég jó tanulmányi eredményt elérni?
Milyen sötét oldali vannak ennek a rendszernek?
fenn van az oldalukon, h. milyen eredményeknél húzzák meg, vagy érdeklődj a th-nál.
nincs sötét oldala, az egyik legjobb rendszer, amit kitaláltak.
tanulni kell becsülettel.
de ha már ez neked így felmerült, akkor nem biztos, h. vagy annyira penge agyilag, h. elnyerd.
ideális esetben mindenkor igyekszik az ember hajtani és jól tanulni.
nekem sosem volt rosszabb a tanulmányi átlagom egyetemen 4,76-nál... ez volt a legrosszabb: 4,76, de általában 4,96.
Egyetértek 1-el.
Nem biztos, hogy azok érdemesek ösztöndíjra, akik a gyakorin megkérdezik mennyire nehéz jól tanulni.
Nekem is 4,50 feletti átlagaim voltak, pedig levelezőn költségtérítéses voltam, és örültem volna, ha van ilyen ösztöndíjrendszer.
Ha jol tudom, az atlag az mindig az adott evtol fugg, a felso x % kapja meg az osztondijat.
Hatulutoje, hogy csak a kepzesi idore szol az osztondij, szoval ha csuszni fogsz veletlen valamilyen okbol kifolyolag, akkor azt mar magadnak kell fizetni. Pl. penzugy-szamvitel kepzes 7 feleves es csak 7 felevre szol az osztondij, nem tobbre. Mas egyetemeken allami osztondijnal ez magasabb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!