Lesz Szerintetek Digitális Oktatás A Jövőhéten ?
Gulyás Gergely azt mondta hogy meg kell legyen egy szám és utánna fognak szigorítani!
A műtő héten 8500 fertőzött volt, már 5000 ember van kórházban!
Rengetegen lélegeztető gépen!
Szerintem már ezt a hetet nem járjuk végig!
A diákok nagyon nagy százaléka nem egészségféltésből akar online oktatást, hanem szimplán csak részesülni akar az online oktatás gyengeségeiből adódó dolgokból. Gondolok itt a kipuskázott online dolgozatokra/vizsgákra, az ellógott órákra (elment a netem... kifogásokra), a feleslegesnek tartott órák kihagyására (rajz, ének, teszi + ami nem érdekel), szóbeli érettségi elhagyására, a nyelvvizsgaamnesztiára, a hosszú bejárásra stb...
Tudom, hogy itt a gyakorin sok diákra ez nem vonatkozik mert mindent lelkismeretesen megtanultak, minden órán részt vettek és sohasem csaltak. Tőlük elnézést kérek.
De Fortnite Feritől és GTA Gizitől nem kérek bocsánatot.
"Ha bármelyik diák rosszul érzi magát, legyen megengedett a hiányzása.
Egy világjárvány közepén érdemes lenne lazítani a hiányzás szabályain."
Biztos senki se élne vissza vele ha ezeket bevezetnék...
Kész röhej...
És ezt a baromságot beleírják egy petícióba... jesszus..
"És ezt a baromságot beleírják egy petícióba..."
Mert fingjuk sincs, mi a jelenlegi szabályozás, mert arra se futja a nagy eszükből, hogy előbb utánanézzenek, de mindjárt szakértőként akarnak fellépni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!