Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan tudhatom meg, mi az én...

Danielito23 kérdése:

Hogyan tudhatom meg, mi az én hallgatói azonosító számom?

Figyelt kérdés

Pótfelvételivel sikerült bekerülnöm az egyetemre, így pár információt vagy elfelejtettek közölni, vagy nem is a megszokott módon intézték.

A lényeg hogy a tandíjat mindenképpen diákhitelből kell fedeznem, és az igénylési adatlapon kérik a hallgatói azonosító számot is.

Kéne igényelnem a hitelt még a hét elején, mivel csak az igénylés megtörténte után lehet elküldeni az engedményezési űrlapot a pénzügyi osztálynak, hogy tudják a tandíjat hitelből fizetem, ám annak idő amíg megérkezik, szóval egyfajta haladékot biztosít.

3 éve voltam középiskolás, így érvényes diákom nincs. Hallgatói jogviszonyom van, mivel már beiratkoztam, de nem mondtak semmit arról hogy pl. a diákigazolványt milyen formában kell igényelni, nem tudok semmit a hallgatói azonosító számomról sem. Előfordulhat hogy azt később kapunk? Elvileg már úton van a hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum, mert igényeltem a diákhitel intézéséhez. Esetleg azon szerepelni fog a szám?

2010. szept. 4. 14:57
 1/1 anonim ***** válasza:
A hallgatói azonosító az ugyanaz, mint ami középsuliban volt; ott azt hiszem "oktatási azonosító" néven futott. Egy kis kártya, azon van a szám.
2010. szept. 4. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!