Diákhitelesek! A hallgatói azonosítóhoz, az OM azonosító számot kell írni a hiteligénylési lapra? És csak az egyik lapot kell leadni?
Szia, én nem vagyok biztos abban, hogy az OM-számot kell odaírni, de a kitöltési útmutatóban azt írja, hogy nem kötelező, szóval én üresen hagytam. A két lap pedig becsapós, ugyanis az egyik indigós (a vékonyabb, fakóbb), tehát úgy töltsd ki, hogy az indigósat az eredeti alá teszed, és erősen rányomod a tollat, mikor kitöltöd. Az indigós lap majd elvileg a Te példányod lesz, és a tollal írtat kell majd leadnod.
De én ma megyek majd nyélbeütni ezt a diákhitel dolgot a Budapest Banknál, ott segítenek a kitöltésben is, szóval majd délután még tudok válaszolni neked, ha addig más nem teszi :)
Köszönöm!
Ezt találtam egy válaszban: Igen, tényleg becsapós, de amikor diákhitelt igényeltem, azt mondták ez az OM kártya száma kell rá, a hallgatói azonosítóhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!