Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diákhitelesek! A hallgatói...

Diákhitelesek! A hallgatói azonosítóhoz, az OM azonosító számot kell írni a hiteligénylési lapra? És csak az egyik lapot kell leadni?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 3. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia, én nem vagyok biztos abban, hogy az OM-számot kell odaírni, de a kitöltési útmutatóban azt írja, hogy nem kötelező, szóval én üresen hagytam. A két lap pedig becsapós, ugyanis az egyik indigós (a vékonyabb, fakóbb), tehát úgy töltsd ki, hogy az indigósat az eredeti alá teszed, és erősen rányomod a tollat, mikor kitöltöd. Az indigós lap majd elvileg a Te példányod lesz, és a tollal írtat kell majd leadnod.

De én ma megyek majd nyélbeütni ezt a diákhitel dolgot a Budapest Banknál, ott segítenek a kitöltésben is, szóval majd délután még tudok válaszolni neked, ha addig más nem teszi :)

2010. szept. 3. 11:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ezt találtam egy válaszban: Igen, tényleg becsapós, de amikor diákhitelt igényeltem, azt mondták ez az OM kártya száma kell rá, a hallgatói azonosítóhoz

2010. szept. 3. 11:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Annyit kérdeznék még,hogy a szakhoz csak annyit kell írni,hogy pl.germanisztika,vagy azt is,hogy DE-BTK germanisztika ?Azt,hogy alapszak mellé kell írni?
2010. szept. 3. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
hát ugye úgy van, hogy van egy rublika három számnak, oda kell írnod a Debreceni Egyetem BTK kódját , ez 71. Utána ezt leírod betűvel is, tehát DE-BTK , majd a szakhoz csak annyit írsz, hogy germanisztika, utána pedig beikszeled a bachelor képzést , majd a megfelelő finanszírozási és a képzési formát.
2010. szept. 3. 12:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!!!
2010. szept. 3. 12:20
 6/6 A kérdező kommentje:
A bankban se töltöttük ki,üresen maradt:)
2010. szept. 3. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!