Van már valami petíció amit alá lehet írni, hogy újra online oktatás legyen?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 18:30
21/27 anonim válasza:
Akire tartozik az nem foglakozik vele. Ma hallottam, hogy szakember szerint a covid le fogja tarolni az iskolákat. Szerinte ezt várják! Jó választási reklám, nem?
24/27 anonim válasza:
ez egy petició összesen 41 ember írta alá ennyira akarják újra az online oktatás
25/27 anonim válasza:
Szerintem, most ha még lenne is, maximum január végéig zárnák be, a vizsgák végéig, aztán ennyi volt.
26/27 anonim válasza:
Ahol lakom, ott már karanténba van az óvoda, az iskolából is pár osztály. Mellettünk lévő faluba teljesen bezárt az iskola. Mi most itt nyomorgunk és szívunk az egyetemen, ahol csak a mai napon az 5 óránkból 4 elmaradt, mert lebetegedtek a tanárok. Az a maradék 1 is félig volt megtartva, mert rosszul érezte a tanárt, utána pedig írt is a többi csoportnak, hogy nem tartja meg a többi órát.
Kb. feleslegesen kell bejárni vidékiként... Nagyon remélem, hogy minél hamarabb bezárnak, számomra az online oktatásnak csak pozitívuma volt,ellenben a jelenlétivel.
27/27 anonim válasza:
Nem igazán értem azt, aki azt írta, hogy az online egyetem negatív hatással van a gazdaságra. Szerinted ha bezár 3 hónapra az egyetem, akkor felmondják az albérleteket? Egyetemvárosokban nagyon nehéz normális albérletet találni, szóval ha ott van, ha nem, fizetni fogják a diákok, mert akkor elveszíti az albérletet. Az éttermeknek kétségtelenül bevételkiesés, de azért vannak helyi lakosok is. Mi pl. nem tudtunk bemenni a belvárosba kajálni, mert az Isten háta mögött volt az egyetem, a belvárosban meg mégis egy csomó étterem vígan megélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!