Van már valami petíció amit alá lehet írni, hogy újra online oktatás legyen?
Bírom ezeket a petíciókat.
Kérdező ha én írok egy petíciót, hogy mindig legyen jó idő és aláírja 5 millió ember akkor szerinted változik az időjárás?
Igazabol azt nem ertem hogy a kormany miert óckodik az online oktatastol?
Nincsen semmi kihatasa a gazdasagra. A kozeoiskolasokkal meg az egyetemistakkal nem kell a szulonek otthon maradnia😂 mehetnek dolgozni. Meg állam bacsinak jó. Nem kell fűteni az egyetemeket kozepiskolakat, mennyi penzt megmarad😂
"Nincsen semmi kihatasa a gazdasagra."
Ezt nagyon sokan írják indoknak, de ez nagy tévedés. Mondom ezt úgy, hogy teljes mértékben online oktatás párti vagyok.
Röviden: Nagyon sok egyetemista albérletben lakik, a környező helyeken oldják meg az étkezést, tömegközlekedést használnak, esetleg taxiznak, stb. Ez az országnak nagyon nagy pénzkiesés, nagy kihatással a gazdaságra. De ha csak a kollégiumokat nézzük azt is fizetni kell, így az is nagy pénzkiesés. Emellett sok tanárnak nem lenne szükség a munkájára. Ezekkel folyamatosan növekednének az árak és nagyon sok helyen kárt okoznának.
Viszont! Az tény, hogy a gazdaságra még mindig ez lenne legkisebb hatással és pont az egyetemek, középiskolák lennének azok az intézmények, ahol nagy többségben nem indokolt a jelenlét. A másik szempont pedig az, hogy az a réteg, akik miatt kiesnek ezek a bevételek, ők nagyon sok pénzt megtakaríthatnának maguknak (pl. én is), ami nagyon jó lenne, csak sajnos ez egy réteg aki jól jár, a többi viszont nem.
Összességében én sokkal hasznosabbnak gondolom az online oktatást, nagyon várom is. De mindkét oldalt figyelembe kell venni és az nem igaz, hogy a gazdaságra nincs kihatással. Szimplán mások az indokok, de úgy gondolom, hogy mindenképpen szükséges lenne minél előbb meglépni az online ktatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!