Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van már valami petíció amit...

Van már valami petíció amit alá lehet írni, hogy újra online oktatás legyen?

Figyelt kérdés

2021. nov. 4. 18:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%
Nagy lesz a nyomás az egészségügyön akkor úgyi bevezetik az online oktatast, és be is zárnak. Tavasszal 10ezer korhazinál minden zárva volt, és ment a jajjveszekelés hogy mekkora a baj a korházakban. Joggal.
2021. nov. 6. 08:40
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
nem tudom remélem lesz mert már egyszer elkaptam és korházba kerültem több rokonom is meghalt benne. a szüleim voltak lélegeztetőn úgy h oltva voltak. nem akarom átélni újra
2021. nov. 7. 10:00
 13/27 anonim ***** válasza:
85%
Bízzunk benne hogy lesz, petíció nélkül is! Csak kérjétek az univerzumtól. Hajrá egészségünket megvédő online oktatás!
2021. nov. 7. 11:40
 14/27 anonim ***** válasza:
83%

Bírom ezeket a petíciókat.

Kérdező ha én írok egy petíciót, hogy mindig legyen jó idő és aláírja 5 millió ember akkor szerinted változik az időjárás?

2021. nov. 7. 11:52
 15/27 anonim ***** válasza:
78%

Igazabol azt nem ertem hogy a kormany miert óckodik az online oktatastol?

Nincsen semmi kihatasa a gazdasagra. A kozeoiskolasokkal meg az egyetemistakkal nem kell a szulonek otthon maradnia😂 mehetnek dolgozni. Meg állam bacsinak jó. Nem kell fűteni az egyetemeket kozepiskolakat, mennyi penzt megmarad😂

2021. nov. 7. 12:10
 16/27 anonim ***** válasza:
65%
azért kell nekik mert népszerűtlen lenne és jön ugye a 22
2021. nov. 7. 12:26
 17/27 A kérdező kommentje:
Szerintem népszerű volt az online oktatás legalábbis én szerettem és még sokan mások is
2021. nov. 7. 12:41
 18/27 anonim ***** válasza:
50%
jó de a szavazópolgárok ,szűlők nem így gondolják
2021. nov. 7. 12:57
 19/27 anonim ***** válasza:
5%
njjhigufttdesredzguoiiojop
2021. nov. 7. 13:08
 20/27 anonim ***** válasza:
90%

"Nincsen semmi kihatasa a gazdasagra."

Ezt nagyon sokan írják indoknak, de ez nagy tévedés. Mondom ezt úgy, hogy teljes mértékben online oktatás párti vagyok.

Röviden: Nagyon sok egyetemista albérletben lakik, a környező helyeken oldják meg az étkezést, tömegközlekedést használnak, esetleg taxiznak, stb. Ez az országnak nagyon nagy pénzkiesés, nagy kihatással a gazdaságra. De ha csak a kollégiumokat nézzük azt is fizetni kell, így az is nagy pénzkiesés. Emellett sok tanárnak nem lenne szükség a munkájára. Ezekkel folyamatosan növekednének az árak és nagyon sok helyen kárt okoznának.

Viszont! Az tény, hogy a gazdaságra még mindig ez lenne legkisebb hatással és pont az egyetemek, középiskolák lennének azok az intézmények, ahol nagy többségben nem indokolt a jelenlét. A másik szempont pedig az, hogy az a réteg, akik miatt kiesnek ezek a bevételek, ők nagyon sok pénzt megtakaríthatnának maguknak (pl. én is), ami nagyon jó lenne, csak sajnos ez egy réteg aki jól jár, a többi viszont nem.

Összességében én sokkal hasznosabbnak gondolom az online oktatást, nagyon várom is. De mindkét oldalt figyelembe kell venni és az nem igaz, hogy a gazdaságra nincs kihatással. Szimplán mások az indokok, de úgy gondolom, hogy mindenképpen szükséges lenne minél előbb meglépni az online ktatást.

2021. nov. 13. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!