11 211 az új fertőzött, elhunyt 152 beteg - még mindig azt hiszitek hogy nem lesz távoktatás?
Figyelt kérdés
Kérdezem a sok nagyokost, hogy gondoljátok azt hogy ekkora halálozási rátánál és fertőzöttségnél nem lesz távoktatás?
Mit szívtatok? :D
2021. nov. 1. 10:01
11/19 anonim 

válasza:

Nem hiszem hogy lesz, fent se akarják, szülők se, tanárok se max megint maszkozni fogunk de az a lényeg hogy így vegyék rá az embereket arra hogy oltsák be magukat. Amíg 4 gyerek be tud menni addig meg lehet tartani az órát ha nincs akkor rendkívüli szünet lesz. Abból meg bármennyit elrendelhet az oktatási hivatal. Digitális oktatásról meg csak az áperitiv törzs dönthet. Ennyi
12/19 anonim 

válasza:

Az egyetemistáknak nem nagyon mondtak ilyet tavaly, tekintve hogy pár kivétellel mindenki hibrid vagy online rendszerben kezdett. Nekem pl tavaly ősszel egy darab gyakorlatom volt személyesen, minden más online.
13/19 anonim 

válasza:

Nem lesz online, mivel az oltás mindenkinek elérhető, a tanároknak meg kötelező is.
14/19 A kérdező kommentje:
#13 ugye azt tudod hogy nagyon sokan oltva is kórházba kerülnek?
2021. nov. 3. 07:55
15/19 anonim 

válasza:

Én tudom, igen, és?!
Amit írtam azt a kormány szemszögéből írtam, ők így gondolják!
17/19 A kérdező kommentje:
#16, ez egy szeptemberi cikk, azóta nagyon sok minden változott. Mi célt szolgál a linked? Mit vártál?
2021. nov. 5. 12:00
18/19 anonim 

válasza:

16-os: Hát nem tudom ez mennyire kiszivárogtatás, nekünk ezt szeptemberben elmondta az osztályfőnök a szülőin, hogy ez a hivatalos állásfoglalás. Persze ha itt leírom, akkor meglincselnek, már másik kérdéshez is leírtam.
Volt is egy ilyen reakció, hogy minek hiszek a tanárnak, hiszen nevetséges bérért dolgozik. Ja, bocs.
19/19 anonim 

válasza:

Most penteken mar 6800 volt!!
Annyi, a 2. Hullam alatt nem is volt max, 6600.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!