Közel 7000 fertozott és 75 elhunyt lett azonistva a hetvegen miert nem alltunk már vissza távoktatásra?
2021. okt. 25. 11:18
1/7 anonim válasza:
nem lesz megint vakáció
ne erőlködj mert összeszarod magad
3/7 anonim válasza:
Szerintem már nem lesz szünet után jelenléti oktatás
4/7 anonim válasza:
Mert 3 napi adat és nem egy napi. És ne reménykedj, a suli lesz az utolsó ami leáll. Először maszk és minden másnak a zárása jön. Amúgy ne csak a betegeket nézd hanem azt, hogy mennyien vannak kórházban. Ha az emberek nagyrésze kevés tüntettel megússza nem lesz leállás. Ennyi erővel mindnen influenza szezonban is zárni kellene a sulikat
5/7 anonim válasza:
Mert a politikai érdek azt diktálja, hogy semmi nem zavarja meg az állampolgárok mindennapi életét a választásokig. Ezért nem hozták vissza a kötelező maszkhasználatot boltokban, tömegközlekedésben, védettségi igazolványt az éttermekhez. Ezért nincs naponta kormányinfó, ahol bejelentik a napi adatokat, mint eddig, és emiatt nem lesz távoktatás sem.
Egyszerűen politikailag ez nem érdek, dacára hogy kib*szott szar a helyzet.
6/7 anonim válasza:
Én nem tudom hogy miről beszéltek itt… Amerikába sem voltak lezárások a választások miatt, vagy Franciaországban? Vagy Németországban? Vagy bármelyik másik országban? Aha Magyarország az ennyire különleges hogy lehet 10k napi fertőzött és semmi? Majd nézétek meg mi lesz itt a hétvégétől
7/7 anonim válasza:
Sokan vannak korházban! Hetente +1500, ami kiszámolva, december elejere már 10.000. Ennyi csak tavasszal volt, és akkor minden zárva volt.
Emlekszem 10.000 fertozottbel marcoisban hogy rimánkodtak hogy mekkora baj van a korhazakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!