"Az egész országban nincsen semmilyen lényeges korlátozás."
Pont hogy ezért lesz digitális, a többi országnak van annyi esze hogy minimális korlàtozásokat bevezessenek (maszk, tesztelés, távolságtartas stb.) És ezzel kordában tartani a vírust, mert az átoltottság egymagában nem elég. Szerintem a terjedés lefogja tarolni az iskolákat az országgal együtt, egyszer már megtörtént, 40% os átoltottság nem fogja egymagában megállítani a vírust az iskolákban. Az se felejtsük el hogy most van lejáróban az emberekben a védettség. Egyébként meg már bőven az EU-s átoltottsági átlag alatt vagyunk.
2021. okt. 20. 08:12
22/60 anonim válasza:
Nem lesz, ne reménykedj! Szépen be fogsz járni az iskolaépületbe tanév végéig.
2021. okt. 20. 08:53
23/60 anonim válasza:
21: 60%-os az átoltottság, ha nem zavar. Mellesleg a távolságtartatás nem minimális intézkedés, ugyanis elég komolyan bekavar a vendéglátó- és szórakoztatóipari szektornak.
2021. okt. 20. 08:54
24/60 anonim válasza:
21-es, hiába csűröd-csavarod, nem írsz okos dolgokat, törődj bele, hogy idén be fogsz járni a suliba-:)
2021. okt. 20. 12:07
25/60 anonim válasza:
Lesz,ez biztos
2021. okt. 20. 16:32
26/60 anonim válasza:
sztem is, csak sztem kicsit később jan, febr
2021. okt. 20. 17:18
27/60 anonim válasza:
"60%-os az átoltottság"
Az iskolákban nincs 60 %os átoltottság.
2021. okt. 20. 18:01
28/60 anonim válasza:
Mondjuk a mi giminkben (Bp) 90% körül van az oltottak aránya...
2021. okt. 20. 18:13
29/60 anonim válasza:
Ma nyilatkozta a pedagóguskar elnöke, hogy a középiskolákban nagyon minimális a fertőzöttség. Mi a fenéért zárnák be akkor őket? Csak azért, mert pár lusta vagy introvertált alak nem akar bejárni? Nem hinném, hogy a kormány majd az ő érdeküket nézi.:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!