Nem sokára digitális oktatás ?
Figyelt kérdés
A hétvégén 51 ember halt meg, és 1k feletti a fertőzöttek száma! Szerintem nemsokára digitális oktatás lesz a gimnáziumokban-egyetemeken!
Ti mit gondoltok?
2021. okt. 18. 22:51
2/60 anonim válasza:
Szerintem nem lesz, a maszkhasználat sem kötelező a legtöbb helyen.
Napi 17 halott (a hétvégi ugye 3 napi adat) nagyon messze van a második-harmadik hullámhoz képest. Persze lesz ez még rosszabb, de nem hiszem, hogy drasztikus intézkedések fognak jönni.
4/60 anonim válasza:
Középiskolában majd talán télen de szerintem akkor se, egyetemeken meg akkor már úgyis vizsgaidőszak lesz
5/60 anonim válasza:
Elsőnek, tanulj meg helyesen írni!
6/60 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy Te csak reménykedsz, és nem látsz tovább az orrodnál.
7/60 anonim válasza:
Az egész országban nincsen semmilyen lényeges korlátozás. Láthatóan nem is terveznek. A kormány érezhetően nem izgatja magát a növekvő számokon. Egész Európában jelenléti oktatás folyik.
Szóval áruld már el, hogy miből jutottál arra a következtetésre, hogy itt online oktatás lesz hamarosan?
8/60 anonim válasza:
Tény, hogy nem túl rózsás, de tolerálható (jelenleg!) a helyzet, meg oké hogy ugyanilyen volt kb tavaly is, de tavaly úgy voltak ilyen számok, hogy maszkhordás, online oktatás és további parádés korlátozások voltak, ami nem egy ipart végzett ki.
9/60 anonim válasza:
Nalunk mar online oktatas van a gimimbe :(
10/60 anonim válasza:
Gondolom nem a teljes gimiben, csak egy osztályban, és csak rövid ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!