Normális, hogy nagyon visszavágyok az általánosba?
most kezdtem a gimit, és nagyon hiányzik a régi osztályom, minden nap sírok is miatta, az új nem épp az én világom. :/
gondolom, idővel alakulni fog, nem?
Idővel megszokod a helyed, és nem fog annyira hiányozni, én nagyon szerettem az általánost, 9.-ben nekem is nagyon hiányzott, és most 12.-ben úgy vagyok vele, mintha nem is jártam volna általánosban. Ez csak kezdeti nehézség, egy kis idő, új haverok, stb, így nem fog annyira hiányozni.
18/f
Velem is ugyan ez van. Tegnap rám írt az összes osztálytáram msn-en, hogy mivan velem, hogy telt az első nap..stb.Annyira jól esett. Olyan jól elbeszélgettem velük.:) Nosztalgiáztunk meg minden.xD
Jó vissza gondolni, hogy mennyi hülyeséget csináltunk együtt, mennyit nevettünk.:)
De ennek már vége sajnos, már ugysem leszünk osztálytársak. Ilyen az élet sajnos.:/:/
Egyébként nincs úgy különösebb bajom a mostani osztályommal csakhát még nem vagyunk összeszokva, sokszor van olyan, hogy csak állunk csendbe és nem jön a téma. :D
De amúgy szerintem el fog múlni valamilyen szinten ez a hiányérzeted.:)
Csak ugyanazt tudnám leírni mint az előző... Fel a fejjel, minden kezdet nehéz.
18/L
Én most vagyok végzős gimis, de még mindig hiányzik a volt iskolám, a volt osztályom :)
Egyébként idővel hidd el, hogy csiszolódni fogtok a jelenlegi osztálytársaiddal is.
hát jó lenne.
első napom borzalmas volt, egész délután bőgtem és néztem a tablóképünket.
második nap kicsit jobb volt. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!