Baj, hogy suli második napján a 37 fős osztályból kb. csak 6 emberrel beszélgettem? :/
Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 14:36
1/8 anonim válasza:
Nem, majd lassan mind meg fogod ismerni.
2/8 anonim válasza:
Nem. Én tavaly voltam 9.es és egy gyerekre decemberbe jöttem rá, hogy osztály társam nem is az, hogy nem beszéltem még vele azt se tudtam, hogy osztály társam:D
3/8 anonim válasza:
én 36 fős osztályba jártam és volt olyan akivel 4 év alatt 1 szót sem beszéltem:DD
4/8 A kérdező kommentje:
hát szerintem nekem is lesz olyan, mert van egy csaj aki nagyon nem szimpatikus:D
2010. szept. 2. 16:29
5/8 anonim válasza:
lesz még rá időd. de nekem is volt bőven olyan ember régen a középsuliban, akikkel a kommunikáció kimerült néha egy egy hellóba. :-D
6/8 anonim válasza:
Nem baj, ráérsz. Ha mindegyikkel beszélgetsz ennyi idő alatt, arra nem jut időd odafigyelni, amiért tulajdonképpen az iskolába jársz.
7/8 anonim válasza:
Beszélgetni jársz az iskolába ?
Nem is értem, hogy ez a kérdés hogy merült fel benned !
Vannak, akik szimpatikusak, azokat rögtön kiszúrod, velük akár barátok is lehettek, de az iskola nem arról szól, hogy mindenkivel beszélni kell. Miről ? Miért ?
8/8 A kérdező kommentje:
hát nem, csak félek, hogy nem fognak szeretni /:
2010. szept. 10. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!