Mi értelme van levelezőn a diákigazolványnak?
Figyelt kérdés
Azt tudom, ha diák vagyok akkor a buszon félárú jegyet kérhetek akárhol. Ez igaz a levelező tagozatra is? Igaz, bérletet nem vehetek, de jár nekem a feleárú menetjegy? Vagy mindenképpen nappali tagozatosnak kell lennem?2010. szept. 2. 12:37
1/2 anonim válasza:
Levelezős diákkal - ha jól tudom - a lakóhelyed és az iskola székhelye között vehetsz félárú jegyet vagy bérletet. Legalábbis két éve még így volt, mikor volt levelezős ismerősöm. Úgy meg azért van értelme...
(de nem csak erre jó: például sok helyen válthatsz vele diákbelépőt, hiszen ez is diákigazolvány)
2/2 anonim válasza:
Igen, pontosan így van még érvényben ahogyan azt az első is leírta. Bár engem is bosszant őszintén szólva ezaz egész, mert tavaly esti okj képzésre jártam, és az estis diákkal ugyanolyan kedvezményeket tudsz igénybe venni, mint a nappalival.
Most, meg h levelezős lettem, többször kell bejárnom az egyetemre, mint mikor estis voltam:S:S:S
Ráadásul bérletet sem vásárolhatok:S:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!