Most akkor mi a helyzet?
Senki nem forgatta ki a szavad!
“A vadászati kiállítás már rég lezajlott”
11.-e van, és körülbelül 2x annyi ember van lélegeztető gépen mint tavaly ilyenkor!
Persze hogy kevés a fertőzött mikor nem tesztelnek!
A híradóban már most is hangoztatják hogy már aggasztóak a számok!
Az európai unió térképét ajánlom figyelmetekbe! Magyarország már a sárga zónában van!
lehet hogy van oltás magyar országon nagyon alacsony az átoltottság!
Arról nem is beszélve hogy már rengeteg iskolába kell a maszk
60℅ mióta alacsony?
Ha lesz távoktatas akkor is max őszi szünet után
60% egy 9 és háromnegyed milliós országban igen kevés! És abból jó pár ember csak az elsőt kapta meg!
És már el lett mondva hogy szinte csak ezrek oltatjak magukat szeptember óta!
Csak a veszélyeztetteknek azt hívják, aki belehalhat.
Viszont itt nem csak erről van szó.
Ha SENKI nem halna bele, csak mondjuk kidőlni 4-6 hétre és nem tudna dolgozni, illetve komolyabb hosszútávú mellékhatásai lennének, akkor ugyancsak nem számít, hogy mennyi a veszélyeztettetek száma.
A 40 évesek körében nem túl halálos, viszont eléggé kimeríti a szervezetet ígyis. Ha nem dolgozik az országban 4-5 hétig senki, akkor gazdaságilag megint baromira szar helyzetben leszünk.
Amúgy engem a bulizás se érdekel. Én jó ideje csak akkor megyek el itthonról, ha muszáj.
Semmilyen szó kiforgatás nem történt.
SZÓSZERINT idéztelek. Nehogy már egy szó szerinti idézet a szavad kiforgatásának feleljen meg.
Szerintem minimum a középiskolát, de jobb esetben az általánost is újr a kéne kezdened, mivel nagyon alap dolgokat nincsenek meg a magyar nyelvvel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!