Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most akkor mi a helyzet?

Most akkor mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Lesz digitális Oktatás? Én azt hallom hogy igen, a hírekbe azt mondják hogy nagyon nőnek a számok! Akkor most lesz online oktatás?

2021. okt. 10. 21:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Egyelőre Romániából fogadjuk a covidosokat, olyan nagy baj nincs, hogy a digitális oktatáson kelljen gondolkodni.
2021. okt. 11. 17:11
 12/24 A kérdező kommentje:

Senki nem forgatta ki a szavad!

“A vadászati kiállítás már rég lezajlott”

11.-e van, és körülbelül 2x annyi ember van lélegeztető gépen mint tavaly ilyenkor!

Persze hogy kevés a fertőzött mikor nem tesztelnek!

A híradóban már most is hangoztatják hogy már aggasztóak a számok!

Az európai unió térképét ajánlom figyelmetekbe! Magyarország már a sárga zónában van!

lehet hogy van oltás magyar országon nagyon alacsony az átoltottság!

Arról nem is beszélve hogy már rengeteg iskolába kell a maszk

2021. okt. 11. 20:14
 13/24 anonim ***** válasza:

60℅ mióta alacsony?

Ha lesz távoktatas akkor is max őszi szünet után

2021. okt. 11. 20:25
 14/24 anonim válasza:
29%
November 6.lesz(Politikus haverom apja)
2021. okt. 11. 21:23
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem lesz inkáb tanújjatok
2021. okt. 11. 21:27
 16/24 A kérdező kommentje:

60% egy 9 és háromnegyed milliós országban igen kevés! És abból jó pár ember csak az elsőt kapta meg!

És már el lett mondva hogy szinte csak ezrek oltatjak magukat szeptember óta!

2021. okt. 11. 22:17
 17/24 anonim ***** válasza:
60℅ lehet nem a legtöbb, a veszélyeztetettek 90℅-a beoltott. Amúgy ha buliznáson lenne a hangsúly, akkor nem mondanád, hogy milyen veszély fenyeget ránk.
2021. okt. 12. 16:23
 18/24 anonim ***** válasza:
61%

Csak a veszélyeztetteknek azt hívják, aki belehalhat.

Viszont itt nem csak erről van szó.

Ha SENKI nem halna bele, csak mondjuk kidőlni 4-6 hétre és nem tudna dolgozni, illetve komolyabb hosszútávú mellékhatásai lennének, akkor ugyancsak nem számít, hogy mennyi a veszélyeztettetek száma.

A 40 évesek körében nem túl halálos, viszont eléggé kimeríti a szervezetet ígyis. Ha nem dolgozik az országban 4-5 hétig senki, akkor gazdaságilag megint baromira szar helyzetben leszünk.

Amúgy engem a bulizás se érdekel. Én jó ideje csak akkor megyek el itthonról, ha muszáj.

Semmilyen szó kiforgatás nem történt.

SZÓSZERINT idéztelek. Nehogy már egy szó szerinti idézet a szavad kiforgatásának feleljen meg.

Szerintem minimum a középiskolát, de jobb esetben az általánost is újr a kéne kezdened, mivel nagyon alap dolgokat nincsenek meg a magyar nyelvvel kapcsolatban.

2021. okt. 12. 16:54
 19/24 anonim ***** válasza:
18, igazad van van ebben amit nekem írtál. (#17)
2021. okt. 12. 20:32
 20/24 anonim ***** válasza:
Ezst meg hanyszor kell feltenni nem lesz értsétek már meg
2021. okt. 12. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!